Dr. Dre a mai avut un ghinion: vila de lux din Los Angeles, ținta unor tâlhari

Data publicării:
Dr. Dre, instagram
Descriere foto: Dr. Dre, instagram

Dr. Dre pare că nu a început anul 2021 prea bine. După ce a fost internat în spital, 4 persoane au încercat să îi jefuiască vila de lux. 

Casa lui Dr. Dre a devenit ținta unui jaf la doar câteva ore după ce s-a anunțat că rapper-ul a fost internat în spital din cauza unui anevrism cerebral. 


Agenții care se ocupau cu paza imobilului de lux din Los Angeles au alertat poliția după ce au observat patru persoane care încercau să pătrundă ilegal în casa rapper-ului. 


Din fericire, hoții au fost prinși imediat și arestați. Vila de lux este estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari. 


Rapperul în vârstă de 55 de ani, pe numele său real Andre Young, a fost spitalizat în Los Angeles cu suspiciunea de anevrism cerebral. 


Imediat după ce a fost internat, cunoscutul rapper şi producător american a dat și primele declarații despre starea lui de sănătate. 


Într-o postare pe Instagram, el le-a transmis fanilor următorul mesaj: „Mulțumesc familiei mele, prietenilor și fanilor pentru interesul și urările lor. Mă simt excelent și primesc îngrijiri excelente de la echipa medicală. Voi ieși din spital și mă voi întoarce acasă în curând. Mulțumesc tuturor marilor medici profesioniști de la Cedars."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dr. Dre (@drdre)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel