Necazurile nu se mai termină pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns de urgență cu fiica ei la spital

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

După ce a trecut prin momentele foarte grele cu mama ei, Oana Roman a primit o altă lovitură, fiica ei a ajuns pe mâna medicilor. 

Oana Roman nu a început deloc bine anul 2021. În urmă cu doar o săptămână, Mioara Roman a avut probleme foarte mari de sănătate și a fost internată de urgență. După ce a crezut că toate necazurile s-au dus, Oana Roman a primit o altă lovitură grea. 


Fiica ei și a lui Marius Elisei a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Micuța a răcit foarte puternic, iar Oana Roman a decis să o ducă la spital. 


„A avut un episod de boală. Am venit acasă și am găsit-o roșie toată. Ce-o fi pățit copilul? Și a făcut febră mare, frison. Am sunat la doctor. Mi-a spus că dacă epidosoadele de febră și frison nu trec, trebuie să mergem la spital. Și din cauză că nu i-a trecut și avea stare de rău, a dus-o tati la doctor. Și cu ocazia asta i-am făcut toate analizele posibile. I-am făcut inclusiv test Covid”, a povestit Oana Roman în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”.


Din cauza virusului, fiica Oanei Roman trebuie să stea în carantină, fără să ia contact cu alți copii sau să participe la antrenamentele de tenis. 


„De mică a avut tot felul de viroze, răceli. Și în timpul stării de urgență a făcut mononucleoză și am stat cu ea internată în spital. Trei zile nu am ieșit deloc din spital. Ea are și un virus foarte contagios și nu are voie în colectivitate. De asta nici nu a mai fost la tenis. Mai are de stat în casă”, a adăugat Oana Roman. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel