Necazuri pentru Leu, Săgetător și Vărsător. Vești mai bune pentru Rac, Balanță și Pești. Previziuni Lilith până în ianuarie 2023

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Clayton Cardinalli
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Clayton Cardinalli

Lilith, această explozie de forță magnetică feminină, dar și de independență, curaj și obsesie, tranzitează semnul Racului până în ianuarie 2023. Cum anume pot profita zodiile de energia ei? Aflați mai jos. 

În folclorul evreiesc Lilith era un demon al nopții, practic asta însemna numele ei care se referea la o clasă de monștri din Mesopotamia care le făceau rău nou-născuților. Însă cuvântul „lilith” nu face trimitere doar la „demon”, ci și la „bufință” deoarece zeițele-demoni aveau aripi și în loc de picioare - gheare de pasăre.

Alte surse ne trimit la Lilith ca fiind prima soție a lui Adam. Spre deosebire de Eva care fusese creată dintr-o coastă a lui Adam, Lilith fusese ea plămădită din țărână la fel ca presupusul său soț și dorea drepturi egale în căsătoria sa.

În astrologie, Lilith vine vulcanic și îți scoate la suprafață obsesiile, dar și independența. 

Cum ajută Lilith Zodiile de-a lungul tranzitului său în semnul Racului?

Berbec / Ascendent în Berbec

Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei. Lilith o să te facă să înțelegi că dincolo de tot ce este familia ta, tu trebuie să te desprinzi și să te valorizezi și singur. 

Taur / Ascendent în Taur

Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Aveți grijă multă la tot ce înseamnă documentația pe care o realizați. Dacă veți încerca să furați, nu e deloc de bine. Lilith vă ajută să comunicați altfel decât ați făcut-o până acum. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Cu Lilith în casa a 2-a vreți să vă demonstrați independența financiară. Independența financiară are urcușuri și coborâșuri, iar Priap este în casa a 8-a la voi. Dacă aveți rate, credite, datorii, o să vă doară, o să atârne mai mult decât este cazul, dobânzile. Partea asta financiară poate fi o corvoadă, însă crizele apărute vă vor ajuta să vă maturizați. 

Rac / Ascendent în Rac

Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteați doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși!

Cite;te continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel