Nea Marin, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu: „Ea a fost ani de zile la noi la emisiune”

Data publicării:
Sursa foto: Nea Marin și Daniela Crudu, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Nea Marin și Daniela Crudu, facebook/ colaj foto

Nea Marin a făcut primele declarații, după ce s-a speculat că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Crudu a fost prezentă o bună perioadă de timp în emisiunea lui Nea Marin, unul din show-urile difuzate pe Antena 1. Recent, în presă se zvonește că îndrăgitul coregraf ar fi lovit-o pe brunetă. Totul ar fi pornit după ce Nea Marin a făcut o glumă legate de operațiile estetice pe care le are Daniela Crudu. Ulterior, bruneta ar fi început să plângă, iar celebrul coregraf ar fi fost violent cu aceasta. 

Nea Marin, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi lovit-o pe Daniela Crudu

Într-un interviu recent, Nea Marin a mărturisit că nu a lovit niciodată pe nimeni, mai ales o femeie. Mai mult decât atât, coregraful a precizat că nu are nicio legătură cu Daniela Crudu. 

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăștia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut', a declarat Nea Marin, pentru Impact.ro.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre', a mai adăugat Nea Mărin, pentru aceeași sursă.

Nea Marin, primele declarații după ce a ajuns pe mâna medicilor

Nea Marin, în vârstă de 64 de ani, trece printr-o perioadă delicată, după ce a ajuns pe masa de operație. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că celebrul coregraf a fost operat de apendicită. De asemenea, acesta a ținut să precizeze faptul că Nea Marin se află în afara oricărui pericol. 

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă', a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Nea Marin, primele declarații după ce a ajuns pe masa de operație

Celebrul coregraf a declarat că are foarte multă treabă și că se află la cursurile de dans, semn că și-a revenit după intervenția chirurgicală. 

„Eu am ore de dans, am treabă de făcut! Nu știu ce a apărut, ce n-a apărut. Sunt la cursuri. Vorbiți cu Vârciu!', a fost reacția lui nea Mărin, semn clar că este într-o stare bună, potrivit Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel