Nea Mărin, despre problemele de sănătate de care suferă. Ce diagnostic a primit din partea medicilor

Nea Mărin. Foto: Facebook
Descriere foto: Nea Mărin. Foto: Facebook

Nea Mărin este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Dar puțini oameni cunosc problemele de sănătate cu care acesta se confruntă. 

Nea Mărin s-a remarcat de-a lungul timpului datorită energiei lui și a glumelor sale. Prezentatorul TV se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori de muzică populară din România. 


Nea Mărin se confruntă cu probleme de sănătate, iar în urma unor analize, medicii i-au dat un diagnostic. Boala de care suferă prezentatorul TV a fost moștenită de la mama lui, dar spune că are un stil de viață sănătos și are grijă de alimentație. 


Într-una dintre edițiile emisiunii lui, Nea Mărin le-a dezvăluit vedetelor că are probleme de sănătate și merge la medic pentru a afla de ce boală suferă. Prezentatorul TV s-a sferiat teribil după ce a observat că scuipă sânge. 


„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plâmâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge", a mărturisit Nea Marin în momentele acelea.


Medicii au descoperit că Nea Mărin are probleme în zona laringelui și a faringelui așa că i-au interzis să mai vorbească timp de o săptămână. 


Dar problemele nu s-au oprit aici, Nea Mărin moștenește de la mama lui probleme ale ficatului, iar din această cauză trebuie să fie foarte atent cu alimentația lui. 


„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoanem am fost să îmi fac niște analize acum 20 de ani", a mai spus prezentatorul TV. 


Nea Mărin nu a mâncat carne de porc timp de 18 ani din cauza problemelor de sănătate pe care le are, dar din cauza emisiunii a fost tentat să guste din preparatele delicioase. 


„Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe băieții aștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou", a mai spus dansatorul. 

 

În luna martie a anului trecut, Nea Mărin a fost infectat cu virusul COVID-19: „Mă dau cu ce se poate ca să uit prin ce am trecut”

 

Celebrul coregraf Nea Mărin a vorbit despre experiența pe care a avut-o după externarea de la Matei Balș, unde s-a tratat de COVID 19. Acesta a mărturisit că a rămas cu sechele.

 

„Mă simt foarte bine. Mă dau cu ce se poate ca să uit prin ce am trecut. În septembrie eram la filmări. Am luat un shot, am dat fuga să mă testez. M-am testat la Matei Balș, cu soția. Amândoi ne-am internat. Că stăm o zi, că stăm două. Am stat șase.

Am urmat tratamentul administrat pe atunci. După ce am ieșit din spital, ne-au zis să ne izolăm încă 4-6 zile. Ne-am dus la niște prieteni care au o pensiune și ne-au pus-o la dispoziție, la Predeluț. Încă 10 zile”, a spus Nea Mărin la Antena 3.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 ian, 18:40 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play