Nea Mărin a rămas cu sechele după infectarea cu COVID-19. Cum se simte actorul: "Vreau să uit prin ce am trecut"

Data publicării:
Nea Mărin, sursa facebook
Descriere foto: Nea Mărin, sursa facebook

Nea Mărin a vorbit despre experiența pe care a avut-o după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Celebrul coregraf Nea Mărin a vorbit despre experiența pe care a avut-o după externarea de la Matei Balș, unde s-a tratat de COVID 19. Acesta a mărturisit că în prezent este vindecat, însă a rămas cu sechele.

„Mă simt foarte bine. Mă dau cu ce se poate ca să uit prin ce am trecut. În septembrie eram la filmări. Am luat un shot, am dat fuga să mă testez. M-am testat la Matei Balș, cu soția. Amândoi ne-am internat. Că stăm o zi, că stăm două. Am stat șase.

Am urmat tratamentul administrat pe atunci. După ce am ieșit din spital, ne-au zis să ne izolăm încă 4-6 zile. Ne-am dus la niște prieteni care au o pensiune și ne-au pus-o la dispoziție, la Predeluț. Încă 10 zile.„ a spus Nea Mărin la Antena 3.

Nea Mărin a spus că vrea să se vaccineze. De asemenea, celebrul coregraful a mărturisit că a fost o experiență urâtă și nu-și dorește ca cineva să treacă prin ce a trecut el.

"Am luat frică, mă feresc ca ăla de tămâie, M-am testat de câteva ori și am constatat că am anticorpi. Însă nu las garda jos. Tot cu masca, pentru că nu doresc să mai ajung la spital în viața mea (…)  Nu mă încadrez. Am 63 de ani, stau la rând, în câteva săptămâni cred că îmi vine rândul. Le doresc tuturor să nu treacă prin spaima prin care am trecut eu.

Să se gândească la faptul că o să trăim cu el (cu virusul) de acum încolo iar Dumnezeu să aibă grijă de toată lumea”, a declarat coregraful.", a mai spus Nea Mărin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel