”Ne întoarcem urgent acasă, tata nu se simte bine.” Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au făcut bagajele de urgență pentru a se întoarce acasă din vacanță

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au făcut bagajele pentru a se întoarce din vacanță, după ce tatăl Cristinei a acuzat stări de rău. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au strâns bagejele de urgență pentru a se întoarce acasă, după ce au primit un telefon de acasă. Mai exact, tatăl Cristinei a acuzat stări de rău, motiv pentru care cei doi au decis să renunțe la vacanță.

Tatăl Cristinei Șișcanu se confruntă cu probleme de sănătate

”Plecăm! Deși trebuia să ne mai prelungim traseul, voiam să ajungem și pe la Cluj, nu mai ajungem. Tata nu se simte prea bine și... bine, nu e ceva foarte grav, așa... dar vrem să fim acolo, acasă, în cazul în care are nevoie de ajutor. Și vrem să-l ducem din nou la niște investigații. Acum fac bagajul. Îl făcusem de aseară, însă dimineața ne-am dat seama că Petra are nevoie de șosete, și șosetele le pusesem dedesubt și a trebuit să scot tot.Of! Dar ne descurcăm. Deși mai aveam de bifat o destinație... ne întrerupem vacanța și ne întoarcem urgent acasă. Facem bagajele”, a spus Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare. 

Cristina Șișcanu a răbufnit după ce o persoană i-a scris că așteaptă să anunțe divorțul

„'Aștept să anunțați divorțul', acesta este un comentariu care mi-a atras atenția. Și încercam să înțeleg de ce. M-am gândit: 'L-o vrea cumva doamna respectivă pe soțul meu?', și atunci d-asta așteaptă să anunțăm divorțul și ea e sigură că dacă se întâmplă acest lucru soțul meu ar fi cu ea sau așa, pur și simplu, vrea ea să ne vadă despărțiți.

Și eu mă întreb și pe mine și pe voi. De ce și-ar dori cineva divorțul nostru, cu ce i s-ar îmbunătăți viața dacă noi ne-am despărți? Că altfel de ce ai avea o astfel de dorință dacă această întâmplare nu ar avea niciun impact asupra ta? Adică cu ce divorțul nostru i-ar face mai bine sau de ce faptul că noi suntem împreună îi dăunează?
Deci eu încerc să tratez cu seriozitate acest comentariu, pentru că vreau să înțeleg ce se întâmplă în psihicul persoanei respective.Cred că e vraiște și este iarăși îngrozitor să simți așa ceva. Să te bucuri sau să vrei să se întâmple ceva rău cuiva ca tu să te bucuri este grav. Mai ales dacă tu nu câștigi nimic. Nici dacă ai avea ceva de câștigat de pe urma unui fapt negativ care i s-ar întâmpla cuiva nu e în regulă. Adică să vrei răul cuiva așa, pur și simplu. Vreau să facem un exercițiu de imaginație, o invit pe doamna care a scris acest comentariu să facă acest exercițiu de imaginație.

Să zicem că apar eu aici într-o zi și anunț divorțul, despărțirea în cuplul nostru. Ce i se întâmplă acelei doamne? Ea a aude lucrul ăsta. Ce face? 'Ura, în sfârșit'. De ce ar avea această reacție și care e fundamentul acestei bucurii? Eu nu înțeleg. Ok, și după aceea pune mâna repede pe telefon și își sună prietenele, vecinele: 'Ai văzut? Au divorțat ăia, în sfârșit, că tare se mai giugiuleau ei în showbiz și arătau că sunt fericiți și uite, dintr-odată gata. Vezi, că nu erau ei așa de fericiți de fapt'. Bun, a trecut și faza asta. Mai departe ce face doamna asta?
Stă și se gândește, au divorțat, nu o să mai urmărească ce se întâmplă cu cei doi, adică cu mine și cu Mădălin, se bucură ea și de fapt ajungem la esență. Începe ea să fie mulțumită cu ea și cu viața ei. Viața în care ea este nefericită. Și atunci dacă vede niște oameni că nu mai sunt fericiți, că s-au despărțit, se bucură și zice: 'Eh, nu doar eu sunt nefericită, mai sunt și alții nefericiți'. Și atunci i se pare că nefericirea ei nu e chiar atât de mare și se consolează cu această idee.
Dar de fapt nefericirea ei mâine va fi la fel, situația ei nu s-a schimbat, asta e doar o impresie.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele sale de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel