Nasrin Ameri, la Interviurile Spectacola: Viața după televiziune și munca din spatele unui podcast de succes

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Nasrin Ameri vine la Interviurile Spectacola, vineri, de la oea 18:00, pentru a vorbi despre proiectul „Ameritat cu Nasrin”, despre plecarea de la Antena Stars, dar și despre planurile de nuntă.

Nasrin Ameri a prezentat matinalul de la Antena Stars vreme de 8 ani. Înainte de asta, frumoasa prezentatoare tv ne-a mărturisit că și-a făcut „ucenicia” în spatele camerelor de filmat, în redacție, dar și pe teren, în calitate de reporter. 

Remarcată de către Dani Oțil, în urma unui curs de televiziune, Nasrin și-a început cariera „ca la carte”. A învățat tot ce se putea învăța despre televiziune, înainte de a deveni prezentatoarea unui matinal live, pentru care obișnuia să se trezească la 5 dimineața. 

După 8 ani de matinal, vedeta a luat decizia de a face o schimbare majoră în carieră. Și-a dat demisia și a pornit pe un drum despre care crede că o reprezintă cel mai bine. Așa a luat naștere proiectul „Ameritat cu Nasrin”, un podcast prin care vrea să aducă în fața publicului povești inspiraționale, lecții de viață ale unor personalități marcante din România, dar și păreri ale unor specialiști. 

Invitată în platoul Spectacola, fosta prezentatoare TV va dezvălui care au fost obstacolele pe care le-a înfruntat în drumul ei spre succes, cum arată viața după televiziune. Mai mult, vedeta urmează să îmbrace rochia de mireasă, astfel că va vorbi și despre povestea de dragoste pe care o trăiește de 8 ani. 


Cum a fost drumul lui Nasrin către succes, dar și care a fost motivul pentru care a renunțat la releviziune, aflați vineri, de la ora 18:00,  din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și pe DC News TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel