Narcisa Suciu, noi informații despre starea sa de sănătate, după ce a ajuns pe masa de operație: „Am avut și noroc”

Data publicării:
Narcisa Suciu, captură video Facebook
Descriere foto: Narcisa Suciu, captură video Facebook

Narcisa Suciu a dezvăluit care este starea sa de sănătate după ce a ajuns de urgență pe masa de operație.

Narcisa Suciu a început să se simtă rău, după un weekend de concerte. În urma analizelor, medicii au hotărât să o opereze de urgență.  Pe 18 iulie, imediat după un weekend plin de concerte, cântăreața a început să acuze stări de rău. 

„Sâmbătă noapte am început să mă simt foarte rău. Duminică dimineața m-am simțit foarte rău, am vomat, am avut frisoane, mi-a fost foarte rău. Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj, unde aveam bilet să zbor la București. Am vomat în mașină, am ajuns în Cluj, am vomat și în Cluj. Am ajuns în aeroport și, din fericire, m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. 

În avion am primit o pastilă de rău de mișcare de la o stewardesă, am adormit. Am ajuns în București, am mers în Chitila, unde aveam o cameră lângă locul de cântare și am primit ajutor de la o asistentă, care mi-a făcut niște injecții, niște calmante. Am adormit și m-am trezit pe seară așa, n-am crezut că pot să cânt, îmi era foarte rău. 

Până la urmă am zis să merg să cânt măcar trei piese. Una peste alta, luni am ajuns la spital, nu mai puteam. Am mers la un spital despre care știam că are cameră de gardă, primiri urgențe pentru adulți.

M-au consultat, mi-au luat fluide, mi-au făcut toate analizele posibile, am fost la ultra sound, am fost la CT. Apoi a venit un domn, chirurg, care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero, în cazul în care mă grăbesc, s-ar putea să ne iasă, și dacă nu mă grăbesc, s-ar putea să fie prea târziu”, a povestit Narcisa Suciu într-un video, pe Facebook. 

Ce probleme de sănătate s-a confruntat artista


În urma investigațiilor, medicii au descoperit că artista avea un apendice perforat și că făcuse septicemie, astfel că au operat-o de urgență. Operația a durat patru ore și a fost un succes.„Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. 

Am intrat în operație. Atât de norocoasă am fost să fie de serviciu medicul anestezist Daniela Godoroja. E magică femeia asta. M-a intubat fără să-mi atace în niciun fel gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu, care  se numește Octavian Arnăutu, mi-a salvat viața. 

M-am trezit, mi-au zis oamenii că operația a fost foarte urâtă, că erau șanse să nu mai fiu. În ultimele 10 zile am fost în spital. 

Există premise să plec acasă. Analizele mele arată foarte bine, am început să am un pic de culoare în obraji, în caz că se întreabă careva de ce arăt așa, pentru că de 10 zile sunt în spital și pentru că lunea trecută murisem, cum ar veni. Am fost în septicemie, analizele mele, după operație, arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, era ca și cum că mor. Asta marți dimineața, după operație. Miercuri, deja valoarea se înjumătățise. Joi se înjumătățise din nou. Dar cred că am băut litri de antibiotice, pe venă, desigur”, spunea artista.

Cum se simte Narcisa după ce a ieșit din spital

Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a mărturisit Narcisa Suciu, potrivit impact. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel