Narcisa Suciu, despre relația cu fiica ei adolescentă. Cum se înțeleg cele două: „Eu am fost destul de strictă” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Narcisa Suciu, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Narcisa Suciu, Interviurile Spectacola și DC News

Narcisa Suciu, una dintre marile voci ale României, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News despre relația cu fiica ei, care acum are 23 de ani. 

Narcisa Suciu, vocea de aur a Maramureșului, a lăsat în urmă o carieră muzicală de succes și a pornit către o nouă viață, departe de țara în care era vedetă. În urmă cu 11 ani, artista lua decizia să își urmeze inima în Finlanda, țara de origine a actualului soț. Încurajată de fiica sa, pe arunti în vârstă de 12 ani, Narcisa își mută întreaga viață într-o țară despre care nu știa prea multe.


Decizia artistei a fost ghidată de relația cu soțul ei, dar și de sistemul de învățământ din acea țară. Aceasta și-a dorit ca fiica ei să primească cea mai bună educație din Europa și să aibă parte de un sistem de învățământ modern. Chiar dacă a fost o mamă dură, așa cum ea afirmă, Narcisa i-a oferit Dariei libertatea de a alege și de a avea opinii, chiar de la vârste fragede.


„Eu am fost destul de strictă (n.red ca părinte). Nu știu de ce. Așa sunt probabil, însă nici Daria nu a fost un copil problemă, nu am avut niciun fel de problemă cu ea niciodată. (...)Cred că am fost destul de logică de la început și am încercat mereu să o poziționez pe Daria așa cum trebuie, adică e tot un om chiar daca e mai mic de înălțime, chiar dacă are timp fizic mai puțin pe pământ are aceleași drepturi ca ceilalți. Poate sa aibă zile proaste sau zile bune, poate să îi placă unul dintre copiii cu care ajunge să se întâlnească într-un loc de joacă sau nu. Dacă noi suntem prieteni nu înseamnă că copiii noștri trebuie să fie prieteni, că poate nu se plac”,  a declarat Narcisa Suciu în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță.


Narcisa Suciu a vorbit mult cu fiica ei și a ascultat-o. Aceasta este cheia pentru comunicarea eficientă cu un adolescent, susține celebra cântăreață. Drept urmare, Daria nu a încălcat niciodată cuvântul părinților și nu a cauzat probleme. 


„Întotdeauna am ținut cont de părerea ei, dacă vrea sau nu vrea, dacă are chef, i-am explicat cu foarte multe cuvinte, i-am vorbit foarte mult, i-am zis in așa fel încât în cele din urmă sa găsim cuvintele potrivite”, a explicat artista. 


Narcisa Suciu poate fi un exemplu pentru mulți părinți care spun că uneori nu se pot înțelege cu adolescenții. Rețeta care a funcționat în cazul artistei a fost comunicarea și libertatea încă de la vârste mici. 


„Am încercat să o tratez cu respectul pe care îl dau oricărui om indiferent de vârstă și să țin cont de părerea ei. Am încurajat-o să vorbească despre ce simte cu mine sau cu orice alt adult cu șotul meu, cu oricine. Întotdeauna o sa găsești cuvintele potrivite daca le cauți ca să spui omului din față ce simți, fără să fii obraznică, să îi respecți omului din fața ta vârsta, dar să îi spui ce nu ai vrea să mai facă deoarece te deranjează sau te rânește”, a mărturisit Narcisa Suciu în exclusivitate pentru SPECTACOLA și DC NEWS.

 

Narcisa Suciu, despre cei 11 ani petrecuți în Finlanda și dragostea de România, la Interviurile Spectacola și DC News

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel