Narcisa Birjaru s-a tatuat în semn de mulțumire pentru Speak și Cătălin Scărlătescu: „Cuvântul e cuvânt”

Data publicării:

Narcisa Birjaru, norocoasa câștigătoare a sezonului 9 Chef la cuțite, și-a făcut un tatuaj în cinstea oamenilor care i-au schimbat viața. 

Finala sezonului 9 Chefi la cuțite i-a adus marele premiu Narcisei Birjaru. A fost o imensă bucurie pentru concurentă, care în semn de apreciere și mulțumire și-a făcut un tatuaj pentru Speak și pentru Cătălin Scărlătescu. Aceasta le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare, desenul pe care și l-a tatuat, iar toată lumea a rămas uimită.


În mare parte desenul îi este adresat lui Speak, dar și mentorului ei. Apare scris mare numele artistului, iar deasupra semnătura lui Scărlătescu. Narcisa Birjaru a integrat în desen și doi ochi, dintre care unul închis, două linguri și cifra 9. Aceasta a postat și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei cu tatuajul, prin care le mulțumește celor doi pentru încredrea pe care i-au dat-o. 


„După cum am promis, @iamspeak cuvântul e cuvânt. Vreau să-ți multumesc pentru încrederea pe care m-ai făcut sa o am in mine și pentru minunatul om care ești. ..., vreau să-ți multumesc pentru acest tatuaj pe care l-ai adus la rang de arta @chefilacutite. @chef_catalin_scarlatescu, fiind mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească te iubesc”, a scris Narcisa Birjaru pe Instagram. 

 


Narcisa este prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite.


„Sezonul 9 mi-a depășit toate așteptările. Pentru prima dată în istoria @chefilacutite o femeie a reusit să obtină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!


În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în forțele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lasi pe nimeni să îți ia asta. Sunt mândru de tine și mândru de echipa care ți-a dat putere să câștigi trofeul! Vă mulțumesc tuturor!


Felicitări și celorlalți finaliști! Cătălin, esti un bucătar desăvârșit. Ai ridicat nivelul în bucătăria noastră! Elena, ti-am spus-o și o repet. Determinarea ta poate să mute munții! Vă felicit si mă bucur că v-am cunoscut!


Și ca un ultim cuvânt…nu subestimați pe nimeni.


Ne vedem în #sezonul10… unde o să am statuie”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram. 

 

Citește și: Mihai Bobonete i-a compus o poezie lui Cabral: Dacă am fi târziu bătrâni și asistați, să scrie pe morminte: ”Au fost...frați”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel