Naomi Campbell, mamă pentru a doua oară, la 53 de ani: „Niciodată nu este prea târziu”

Data publicării:

Naomi Campbell trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Supermodelul a anunțat ieri nașterea celui de-al doilea copil, la aproape doi ani după nașterea fiicei sale. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos, informează People.

Celebrul model a transmis fericita veste prin intermediul rețelelor de socializare publicând o fotografie în care mâinile ei și ale fiicei sale le țin pe cele ale bebelușului, notează sursa citată.

„Dragul meu, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat cadou de la Dumnezeu. Bine ai venit, băiețelul meu. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă ”, a scris Naomi Campbell într-o postare publicată pe contul său de Instagram. 

Naomi Campbell a născut primul copil la 50 de ani

În mai 2021, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima dată, însă a decis să nu-și expună fiica în mediul online. Celebrul model a publicat doar câteva imagini pe contul său de Instagram atunci când fiica sa a venit pe lume. De asemenea, imaginea prin care vedeta anunța faptul că a născut era însoțită de mesajul în care aceasta a numit-o pe cea mică ca fiind ‘’ o binecuvântare frumoasă care m-a ales să-i fiu mamă’’, conform People. 

’’Atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte pentru a descrie legătura de-o viață pe care acum o împărtășesc cu tine, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare", a scris supermodelul în urmă cu doi ani.

Deși avea 50 de ani, Naomi Campbell a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase și a încurajat femeile să nu ezite să aibă copii indiferent de vârstă.

De asemenea, modelul a a apărut pe coperta ediției din martie 2022 a revistei British Vogue alături de fiica ei în vârsta de 9 luni și a vorbit despre dorința ei de a avea un copil, transmite People. 

„Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă să o am și știu asta”, a declarat Naomi Campbell pentru revista British Vogue.

Totodată, supermodelul a explicat că are o nouă atitudine față de maternitate și nu are nicio problemă cu diferența de vârstă dintre ea și fiica ei și mai mult decât atât înjurajează pe toată lumea să nu ezite să facă acest pas.

"Le spun tuturor, fă-o! Nu ezita!" a adăugat Naomi Campbell.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel