Nadine, SECRETUL unei căsnicii perfecte: Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit

Data publicării:
Sursa foto: Nadine, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nadine, Instagram

Nadine a vorbit despre căsnicia ei și a dezvăluit care este principiul ce stă la baza unei relații de 22 de ani.

Nadine este un exemplu de urmat, când vine vorba de relațiile de iubire. Aceasta s-a cunoscut cu actualul ei soț în urmă cu 22 de ani, iar de 12 ani sunt și căsătoriți. Vedeta nu are anumite valori prestabilite după care se ghidează în viața de cuplu, ci și-a impus propriile legi de guvernare.

"Să nu ai așteptări nerealiste; să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat (pentru că oamenii, ce să vezi?!, se schimbă); să nu te căsătorești dacă nu puteți vorbi despre orice; să nu-l pui la cură de slăbire pentru că arăta altfel când l-ai cunoscut; să nu-i reproșezi că nu câștigă suficient, ci să găsiți împreună soluții pentru prosperitatea familiei. Avem la bază alte legi de guvernare a unei căsnicii. Fiecare cuplu ar trebui să își dezvolte propriile legi. Este o prostie fără margini să preiei reguli generale și să încerci să te vâri în ele.", a dezvăluit Nadine, potrivit Viva.

Nadine nu vrea să audă de romantism în relația ei 

"Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit etc. Doamne ferește, ce inepții! Fiecare cuplu trebuie să își stabilească singur ce înseamnă iubire, respect și, dacă ține neapărat, și romantism. Nu să se ghideze după filme sau reclamele de la TV.", a mai spus ea.

Cum se manifestă iubirea pentru vedetă

Vedeta a dezvăluit faptul că iubirea pentru ea se regăsește în lucrurile mici și nu în cele materiale. Mai mult, aceasta a dezvăluit și care este motivul pentru care i se adresează pe numele de familie soțului ei.

"Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală. Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit, pentru că, sinceră să fiu, nici eu nu știu… Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați." , a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel