Nadine, coșmarul copilăriei. Vedeta încă vindecă traumele din orfelinat: „Când am ieșit, iubeam să mă bat.”

Sursa foto: Nadine, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nadine, Instagram

Nadine transmite publicului un mesaj puternic pe rețelele de socializare. Aceasta încă încearcă să vindece rănile produse încă din timpul copilăriei.

Nadine este una dintre personalitățile dragi din țara noastră, ea inspiră și transmite pozitivitate peste tot pe unde se afișează. Cu ocazia unei treziri spirituale, Nadine a ținut să transmită un mesaj publicului ei prin intermediul unei populare platforme de socializare.

Mesajul Nadinei

Artista a transmis mesajul emoționant publicului său prin care dorește să atragă atenția asupra controlului de sine și cum, prin începuturile sale, de la casa de copii, a reușit să sufere mai multe transformări. Astfel, Nadine proiectează un om cumpătat, un om care se abține, o persoană reținută. Aceasta relevă și câteva dintre metodele prin care reușește să se mențină sănătoasă spiritual.

„Seamănă vânt și vei culege pace este proiectul meu spiritual al anului.

Pentru mine, în afară de a-mi observa copilul crescând și transformându-se, cea mai mare bucurie este să șlefuiesc omul care sunt pentru a deveni cel din ideal.
În perioada asta lucrez la a-mi diminua și mai mult orgoliul și a anihila orice urmă de gând sau atitudine agresivă în caz de conflict. Cu excepția că îmi voi apăra trupul in caz de atac. Atât al meu cât și al altora - nu aș putea rămâne doar martor.
Din casa de copii am ieșit foarte violentă. Când am intrat la 6 ani, îmi era frică de bătaie, când am ieșit, în perioada preadolescenței, iubeam să mă bat. Abia așteptam ocazia unui conflict. Acel om încă există în mine, însă înlănțuit și bine păzit.
Testarea nu va fi ușoară cu siguranță.
Nu-mi place acea latură a mea căruia îi sare muștarul.
Mă micșorează... Nu-mi place când îndrăznesc să gândesc că vreau să pun pe cineva la punct.
Știu că granițele dintre noi sunt extrem de importante, deoarece unii pot intra cu bocancii în viața ta făcând ravagii, însă vreau ca mereu să reacționez conștientă că acel om, indiferent de nivelul sau de mitocănie, este rupt din Dumnezeu, doar că nu are habar.
De fiecare dată când îmi propun o astfel de transformare, viața mă pune constant în situația de a-mi testa "munca". Anul asta am dat greș odată, aici, pe Instagram. Am picat testul. Vor urma și altele.
Între timp, meditez cu specific pe această atitudine de "cine te crezi, bă, tu, ca să-mi vorbești tu mie așa?" Adică acea atitudine de om superior care trebuie să curețe din calea sa muritorii.
Meditez, stau în perioade lungi de introspecție, îmi analizez emoțiile generate de astfel de situații conflictuale, mă duc la rădăcina lor, adică atunci când au luat naștere prima oară. Fac simulări mentale pentru a înțelege ce fel de reacție s-ar potrivi mai bine în așa fel încât să nu rămân cu ciungă în cap. Iar dacă rămân, să înțeleg că aceea a fost cea mai bună soluție în acea situație. Mai ales că știu că am prostul obicei de a mă duce "la război cu țânțarii cu tunul".

Tu ai un proiect personal la care lucrezi? Ceva ce ține de omul care ești versus cel care îți dorești să devii?
Te îmbrățișez! ”, a transmis Nadine prin intermediul unei platforme de socializare.

Un alt episod al transformării de sine

Într-un alt episod, Nadine povestește cum a început lunga sa poveste de viață. Având o copilărie lipsită de îndrumare, aceasta a fost nevoită să învețe pe cont propriu cele mai dure legi ale vieții.

“Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor.”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 11 iun 2023, 14:59 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience