Nadia Comăneci și Bart Conner, 25 de ani de căsnicie. Fotografii inedite de la nuntă

Data actualizării: | Data publicării:

Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit sufletele în urmă cu 25 de ani. 

Nadia şi Bart s-au cunoscut în anul 1976. Cei doi au început o relație abia în 1989, când Nadia Comăneci s-a mutat în Montreal. S-au logodit în 1994, iar doi ani mai târziu, au venit în România pentru a se căsători. Nadia a devenit mamă pentru prima oară în anul 2006. 


Au trecut 25 de ani de la nunta ca-n povești a Nadiei Comăneci. Gimnasta de 10 a României a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii alături de soțul ei, pentru a marca acest eveniment important din viața lor: „La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”. 

 


Ceremonia religioasă a avut loc la mânăstirea Cașin, iar petrecerea la Palatul Snagov. Nașii Nadiei Comăneci au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana.


„Am revenit în România pentru nunta cu Bart şi a fost ceva senzaţional, au venit 10.000 de oameni, cred că toată lumea avea liber de la muncă. A fost foarte emoţionant pentru mine să fac asta în România, pentru că totul mi s-a întâmplat pentru că sunt din România, sunt româncă, totul datorez moştenirii mele româneşti”, povestea Nadia Comăneci în urmă cu câțiva ani. 


Nadia Comăneci a avut parte de o rochie de mireasă specială cu perle cusute manual. Yumi Katsura, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din Japonia a fost cea care i-a creat Nadiei rochia de mireasă. 


„A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, rochia a costat 150.000 $! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită. Am fost foarte încântată să o revăd pe doamna Katsura, care, pe lângă faptul că este o creatoare de modă cunoscută, e şi o persoană deosebită”, mărturisea Nadia într-un interviu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel