Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj, la 62 de ani: „Este un design creat special pentru mine”. Fotografia cu care fosta gimnastă și-a surprins fanii

Data publicării:
Nadia Comăneci, foto Facebook
Descriere foto: Nadia Comăneci, foto Facebook

Nadia Comăneci și-a surprins fanii, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie cu noul ei tatuaj.

Nadia Comăneci a devenit cunoscută la nivel mondial pentru performanțele sale remarcabile în gimnastică, în special pentru reușita ei la Jocurile Olimpice din 1976 de la Montreal, Canada. La vârsta de doar 14 ani, Nadia Comăneci a obținut primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice, în proba de bârnă. Ea a continuat să obțină alte șase note de 10 perfecte în aceeași competiție, devenind prima gimnastă care a primit note maxime la Jocurile Olimpice.

De-a lungul carierei sale, Nadia Comăneci a câștigat numeroase titluri și medalii la competiții internaționale, inclusiv Campionate Mondiale și Europene. Ea a fost una dintre cele mai influente figuri din istoria gimnasticii, inspirând generații întregi de sportivi și stabilind un standard incredibil de excelență în acest domeniu. 

Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj, la 62 de ani. Fotografia cu care fosta gimnastă și-a surprins fanii: „Pentru a comemora primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice”

La vârsta de 62 de ani, Nadia Comăneci și-a făcut un tatuaj care să marcheze primul 10 perfect din istoria sportului. Fosta gimnastă a României a publicat și o fotografie pe rețelele sociale pentru a le arăta și fanilor. Ea a optat pentru un tatuaj subtil al celor cinci cercuri olimpice pe încheietura piciorului. 

„Spărgând gheața, perseverență, muncă intensă, fii unică… pentru a comemora primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Fanii au fost surprinși de tatuajul ales de sportivă și au ținut să o felicite pentru momentul care a rămas în istorie.

„Ouuu da! Îmi amintesc acel moment cu acel 10 perfect. Tabla de marcaj nu a fost făcută să afișeze nota 10 așa că au pus-o așa 1.00 și ne-am prins toți că a fost de 10. Primul 10 din istorie. Toată lumea a sărit în sus de bucurie. Ești o legendă și te-am admirat mereu. Fii binecuvântată, dragă Nadia”; „Ai fost primul meu erou sportiv. Tu ai fost motivul pentru care am început să fac sport. M-a schimbat pe mine și viața mea. Mulțumesc pentru inspirație: atunci, acum, mereu”; „Ești o legendă și atât de frumoasă. Istoria îți va aminti mereu de tine”; „Ai fost si rămâi o persoană pe care multi dintre noi o admirăm”; „Ești o legendă”, au fost doar unele dintre comentariile fanilor la postarea Nadiei Comăneci.

„Este un design creat special pentru mine. Mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”

Fosta gimnastă a României a mărturisit că își dorea de ceva timp să-și facă acest tatuaj, iar modelul a fost realizat special pentru ea, având o semnificație importantă. 

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel