Nadia Comăneci, momente grele în pandemie: "A fost un an extrem de dificil"

Data actualizării: | Data publicării:
Nadia Comăneci, foto Instagram
Descriere foto: Nadia Comăneci, foto Instagram

Nadia Comăneci a dezvăluit cât de greu i-a fost în această perioadă pandemică, dar și decizia pe care a luat-o cu privirea la virusul ucigaș.

Nadia Comăneci este cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Stabilită în Statele Unite ale Americii, acolo unde situația pandemică este una gravă, fosta sportivă a ales să rămână în siguranță, în statul Oklahoma, încă din luna martie. Aceasta a ales să se autoizoleze. Mai mult decât atât, Nadia Comăneci a mărturisit că este dispusă să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

”N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci pentru Digi Sport.

Totodată, Zeița de la Montreal le-a transmis și un mesaj românilor și a apreciat rezultatele excelente ale gimnastelor noastre la Campionatul European din Turcia.

”Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a adăugat Nadia Comăneci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel