Nadia Comăneci, despre divorțul părinților ei. Momentele dureroase din perioada copilăriei: „Nu mi-a picat deloc bine”

Data publicării:
Nadia Comăneci
Descriere foto: Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a vorbit despre momentele grele prin care a trecut din cauza divorțului părinților ei. 

Nadia Comăneci a trecut prin clipe grele după ce a aflat că părinții vor să meargă pe drumuri separate. Fosta mare gimnastă se afla în cantonament când de divorțul celor doi. Chiar dacă atunci nu a primit deloc bine vestea, pe parcurs a înțeles că dacă părinții ei sunt fericiți și ea va fi bine. 


„Părinții mei sunt divortați din anii ‘70. Eram plecată în cantonament când am aflat că părinții mei se vor despărți. Bine nu-ți pică deloc. Ca oricarui copil, nici mie nu mi-a picat deloc bine să aflu că părinții mei se despart, dar dacă așa au decis ei să facă…”, a spus Nadia Comăneci pentru Revistatango.ro.


Nadia Comăneci și fratele ei au suferit mult după despățirea părinților, dar cu timpul au înțeles decizia celor doi. 


„Am înțeles că e mai bine așa, că nu poate fi bine pentru mine și pentru fratele meu, decât daca le este bine și lor. Daca le este bine părinților, îți este bine și ție, ca și copil… Este greu să înțeleagă un copil adâncimea acelei decizii, dar viața merge înainte”, a continuat ea.


Fosta mare gimnastă a primit apoi o altă mare lovitură, moartea tatălui ei. Chiar și acum simte o durere enormă când vorbește despre cel care i-a fost sprijin și alinare. Nadia Comăneci suferă teribil chiar și atunci când își aduce aminte de momentele frumoase petrecute cu tatăl ei. 


„Oricine a pierdut un părinte, o persoană dragă, înțelege cât de greu este să vorbești în aceste clipe, chiar și despre momentele frumoase pe care le-ai petrecut cu părintele tău, sau despre orice altceva”, a adăugat Nadia Comăneci. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel