„N-o să uit niciodată ultima ei privire”. Daniel Buzdugan, devastat de durere. Familia sa a pierdut un membru important

Data publicării:
Daniel Buzdugan, foto Facebook
Descriere foto: Daniel Buzdugan, foto Facebook

Daniel Buzdugan este devastat de durere, după ce a pierdut un membru important al familiei sale. 

Daniel Buzdugan a anunțat, pe rețelele de socializare, că trece prin momente cumplite, după ce și-a luat rămas bun de la cățelușa sa, Fetița, un patruped salvat, în urmă cu 9 ani, de pe un șantier. 

„FETIȚA noastră ne-a părăsit astăzi, la ora 1. A fost primul nostru cățel, de care ne leagă mii de amintiri! Îți mulțumim, FETIȚA, și cât vom trăi ne vom aminti de clipele noastre fericite împreună!”, a scris Daniel Buzdugan pe rețelele de socializare.

„Am rostit Tatăl nostru Și m-am rugat la Dumnezeu să liniștească suflețelul ei acolo unde este...”

Daniel Buzdugan a povestit cum, îndurerat, a dus trupul neînsuflețit al cățelușei în pădure, unde a îngropat-o și s-a rugat pentru sufletul ei. 

„Pe FETIȚA am luat-o dintr-un șantier acum nouă ani.
A dus o viață faină cu noi, pentru că am iubit-o! Nu era cel mai frumos câine din lume dar pentru noi FETIȚA era cea mai frumoasă.
Vineri am scos-o din spital, a petrecut weekendul cu noi și astăzi ( luni )ne-a părăsit.
Dimineață când am plecat la radio tremura Și respira foarte greu, m-am întors de trei ori din drum ca să o pup... aveam senzația că parcă nu mi-am luat rămas bun cum trebuie. Știam că nu mai are mult. 
N-o să uit niciodată ultima ei privire...  plângea. La 11:00, după ce mi-am terminat matinalul s-a stins. Am dus-o în pădure, într-unul din locurile în care îmi fac veacul din ce în ce mai des. nu-mi venea să cred când un prieten bun care m-a ajutat, a pus pământ peste ea. Am acoperit locul cu frunze Și peste mormântul ei am pus o cruce de lemn improvizată din două crengi uscate. Din păcate la animale nu se face slujbă, dar Asta am simțit să fac! Când nu știu ce să mai fac, asta fac: spun o rugăciune. Mai dureros a fost când s-au întors copiii mei de la școală și au vrut neapărat să meargă și ei la locul de veci al FETIȚEI.
Maria i-a cules viorele din padure și i le-a asezat la cap. Am plâns cu toții ca niște nebuni. Acum e liniște, o liniște ciudată și apăsătoare, dar ne alină gândul că nu mai suferă atâta durere! 
O să ne fie tare dor de tine FETIȚA noastră dragă!”, a mai povestit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel