N-ai să ghicești actorul. Cel mai comic Moș Crăciun din 2020

Data publicării:

Un alt actor celebru s-a deghizat în Moș Crăciun. Fanii au rămas uimiți de această transformare și aproape că nu l-au recunoscut.

Există un nou Moș Crăciun în oraș și se numește Steve Carell. Pentru o nouă reclamă  de sărbătoari, vedeta a folosit o mică magie de Crăciun și s-a transformat  complet în bărbatul vesel, gras și cu barba albă. La început, nu este clar cine joacă  rolul lui Moș Crăciun, dar în momentul în care rostește primul „Ho-ho-ho”, este clar că este Steve Carell. Actorul a fost complet transformat într-un Moș Crăciun, iar fanii au rămas uimiti.

 Se pare că 2020 a fost dur chiar și la Polul Nord, iar planurile lui Moș Crăciun s-au cam dat peste cap. Acesta încearcă să găsească o altă modalitate de a produce cadouri mai speciale: „Uită-te, după anul pe care tocmai l-am avut, darurile obișnuite nu vor mai exista. Deci, trebuie să găsim altceva. Și rapid. Asta e tot. Descoperiți alte idei. Mult noroc!", a fost mesajul lui Moș Crăciun pentru spiriduși.

 

Cu puțină magie a Polului Nord, atelierul lui Moș Crăciun a reușit să surprindă „toate acele momente de familie care fac ca totul să fie special”: de la  „luptele cu bulgări de zăpadă de familie” la „mirosul bucătăriei bunicii” până la „aceleași povești vechi ale bunicului”. Elfii distilează Crăciunul până la ceea ce face cu adevărat sărbătoarea importantă: sentimentul pe care îl avem din timpul petrecut unul cu celălalt și reușesc să împacheteze acele momente speciale în cutiile de cadouri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel