N-ai să ghicești actorul. Cel mai comic Moș Crăciun din 2020

Un alt actor celebru s-a deghizat în Moș Crăciun. Fanii au rămas uimiți de această transformare și aproape că nu l-au recunoscut.

Există un nou Moș Crăciun în oraș și se numește Steve Carell. Pentru o nouă reclamă  de sărbătoari, vedeta a folosit o mică magie de Crăciun și s-a transformat  complet în bărbatul vesel, gras și cu barba albă. La început, nu este clar cine joacă  rolul lui Moș Crăciun, dar în momentul în care rostește primul „Ho-ho-ho”, este clar că este Steve Carell. Actorul a fost complet transformat într-un Moș Crăciun, iar fanii au rămas uimiti.

 Se pare că 2020 a fost dur chiar și la Polul Nord, iar planurile lui Moș Crăciun s-au cam dat peste cap. Acesta încearcă să găsească o altă modalitate de a produce cadouri mai speciale: „Uită-te, după anul pe care tocmai l-am avut, darurile obișnuite nu vor mai exista. Deci, trebuie să găsim altceva. Și rapid. Asta e tot. Descoperiți alte idei. Mult noroc!", a fost mesajul lui Moș Crăciun pentru spiriduși.

 

Cu puțină magie a Polului Nord, atelierul lui Moș Crăciun a reușit să surprindă „toate acele momente de familie care fac ca totul să fie special”: de la  „luptele cu bulgări de zăpadă de familie” la „mirosul bucătăriei bunicii” până la „aceleași povești vechi ale bunicului”. Elfii distilează Crăciunul până la ceea ce face cu adevărat sărbătoarea importantă: sentimentul pe care îl avem din timpul petrecut unul cu celălalt și reușesc să împacheteze acele momente speciale în cutiile de cadouri.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 noi, 21:13 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play