"N-a fost ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle". Ami, despre cea mai grea perioadă din viața ei: Am avut șansa să fac parte din echipele câtorva artiști mari

Data publicării:
Sursa foto: Ami, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ami, Instagram

Cântăreața Ami a povestit despre mutarea sa în București, care a fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-a avut de luat, până acum.

Ami a vorbit despre începutul carierei și despre faptul că nu a fost ușor deloc să părăsească confortul casei părintești, pentru a se muta în București, unde nu cunoștea pe nimeni.

"Mutarea mea în București în clasa a XII-a a fost un sacrificiu major. Încă eram fragilă și nepregătită pentru atâtea schimbări. Venită din Baia Mare, un loc liniștit unde mă simțeam în siguranță, pentru mine n-a fost deloc ușor să mă trezesc brusc în mijlocul unei jungle. Nu cunoșteam pe absolut nimeni, urma să dau Bacalaureatul și simțeam că trebuie să o iau cu totul de la capăt. A trebuit să-mi construiesc o nouă viață, de parcă până în acel moment nu aș fi existat. Însă a fost cea mai bună, dar grea decizie pe care am luat-o. Chiar dacă aveam lacrimi în ochi, de tristețe că las în urmă locul în care am copilărit, confortul și liniștea de acasă, abia atunci mi-am găsit scopul, rostul și motivele de fericire.", a spus Ami, potrivit Ego.

Mutarea în București a fost cel mai greu moment din viața artistei 

Deși recunoște faptul că aceasta a fost una dintre cele mai grele decizii din viața ei, artista spune că nu o regretă nicio secundă. 

"Cel mai greu moment din viața mea l-a adus și pe cel mai frumos: acela de a-mi auzi vocea la radio. Și nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu veneam în București. Întotdeauna pentru lucrurile frumoase ești nevoit să treci prin cele mai negre scenarii.", a continuat artista.

Cine a ajutat-o pe Ami, la începutul carierei

Ami spune că în tot acest parcurs a fost însoțită și de noroc. Așadar, înainte să-și facă propriul nume și să se lanseze solo, artista a făcut parte din echipa mai multor vedete importante din țara noastră.

"Înainte să ajung un nume cunoscut în industrie, am avut șansa să fac parte din echipele câtorva artiști mari de la noi. Faptul că am fost backing vocals pentru Andra Măruță și Paula Seling, m-a rodat și m-a pregătit pentru ceea ce urma să vină în cariera mea. Cât timp am stat lângă ele, am prins și mai mult curaj și încredere că am tot ce îmi trebuie ca să fiu vocea principală.", a mai adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel