„My Name Is Barbra”. Barbra Streisand lansează un volum de memorii

Data publicării:
Barbra Streisand, captură video YouTube
Descriere foto: Barbra Streisand, captură video YouTube

„My Name Is Barbra'', volumul de memorii al actriţei Barbra Streisand, va fi publicat în noiembrie

 ''My Name Is Barbra'', un volum de memorii semnat de actriţa Barbra Streisand, va fi publicat pe 7 noiembrie, a anunţat editura Viking, o divizie a Penguin Random House, potrivit hollywoodreporter.com.

Cartea rememorează copilăria vedetei petrecută în Brooklyn, începuturile carierei, rolul din pelicula ''Funny Girl'', care i-a adus consacrarea, precum şi alte evenimente marcante.

De-a lungul unei cariere de şase decenii, Streisand a fost subiectul a numeroase cărţi, însă de data aceasta vedeta are în sfârşit oportunitatea de a-şi spune povestea din propria perspectivă.

''Cartea este, aşa cum este şi Barbra, onestă, amuzantă, nonconformistă şi fermecătoare'', spune Viking în prezentarea viitorului volum. ''Povesteşte primele încercări de a deveni actriţă, decizia de a se apuca de cântat pentru a-şi câştiga existenţa; înregistrarea primelor albume de succes; ani întregi de eforturi pentru realizarea 'Yentil'; regizarea peliculei 'The Prince of Tides'; prietenia ei cu personalităţi de la Marlon Brando la Madeleine Albright; activismul politic; căsătoria împlinită cu James Brolin''.

În plus faţă de recompensele primite în cadrul industriei de film, Streisand a fost de asemenea o activistă dedicată, creatoarea Streisand Foundation în 1986, în scopul promovării intereselor sale filantropice diverse, de la drepturile femeilor la drepturi de vot şi drepturile omului la protejarea mediului şi altele. A creat totodată Barbra Streisand Women's Heart Center în cadrul spitalului Cedars-Sinai pentru a sprijini cercetarea şi a creşte gradul de sensibilizare în privinţa bolilor cardiace în rândul femeilor. Anul trecut, Streisand a dotat Institutul Barbra Streisand din cadrul UCLA, ''dedicat identificării unor soluţii la problemele sociale cele mai presante''.

Volumul de memorii a fost anunţat pentru prima dată în 2015, publicarea sa fiind preconizată pentru 2017. Cartea nu a fost publicată însă la vremea respectivă, ceea ce a sporit şi mai mult nerăbdarea fanilor.

Actriţa în vârstă de 80 de ani a fost recompensată cu Emmy, Oscar şi Grammy şi a primit totodată un Tony onorific. A fost recompensată de Directors Guild of America (DGA), Globurile de Aur, Peabody, a primit premiul Kennedy Center precum şi premiul pentru întreaga activitate acordat de Institutul de Film American, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel