Muzicieni de sărbători/ Liviu Teodorescu: ”Ne-am pregătit cum se cuvine ca să nu ne rateze Moş Crăciun”

Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Teodorescu, foto facebook
Descriere foto: Liviu Teodorescu, foto facebook

Liviu Teodorescu s-a pregătit "cum se cuvine" ca să nu îl rateze Moş Crăciun în acest an.

Ca de fiecare dată, Crăciunul lui este alături de familie.

"Am mobilat mansarda, am pus şemineu, ne-am pregătit cum se cuvine ca să nu ne rateze Moş Crăciun. Mama va fi, evident, bucătarul-şef. Pentru toată familia. Nu o întrece nimeni. Este pur şi simplu extraordinară. Eu sunt vegetarian şi ţin minte că m-a apucat treaba asta fix acum doi ani, în preajma sărbătorilor. Dar cu o gospodină atât de bună ca mama, nu am simţit deloc lipsa preparatelor din carne, care se pun pe masa de Crăciun", a declarat, poitrivit AGERPRES, artistul.

El are şi o "tradiţie personală" în preajma sărbătorilor

"Tradiţia mea personală, în preajma sărbătorilor de iarnă, este să cultiv liniştea. Atât. De la Moş Crăciun îmi doresc sănătate pentru ai mei şi pentru mine. Să nu lipsească liniştea şi zâmbetul de pe buze. Că, dacă le ai pe astea, restul vine de la sine", a spus el, potrivit Agerpres. 

Pentru această perioadă, a pus deja pe YouTube colindul "Florile dalbe", realizat împreună cu trupa lui.

Noaptea de Anul Nou, care este, de fapt, "o noapte ca oricare alta", o va petrece alături de iubită şi de pisicile lor şi sigur nu va regreta deloc.

"Sincer, dacă voi petrece Revelionul acasă, alături de iubita mea şi de pisici, nu voi regreta absolut deloc. Până la urmă, e o noapte ca oricare alta, singurii care îi dau un sens special suntem noi, oamenii. Avem nevoie să revenim la sursă măcar o dată la ceva vreme", a subliniat muzicianul, potrivit Agerpres. 

De la Anul Nou ce vine îşi doreşte ca "lucrurile să revină la normal, treptat, în ritmul firesc".

"În 2021 sper să avem concerte. Ele îmi lipsesc cel mai mult. Am lansat anul ăsta foarte multă muzică şi nu am avut ocazia să o aud de pe buzele celor care mă ascultă, să experimentez reacţia lor. Să ne bucurăm împreună, să facem schimb de simpatie şi de respect. Sper ca 2021 să nu ne dezamăgească", îşi doreşte, în prag de sărbători, Liviu Teodorescu, potrivit Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel