Mutulică a ajuns la inima fetelor. Viviana l-a sărutat: ”Mi-am imaginat că este George...”

Data publicării:
Viviana Sposub, foto instagram
Descriere foto: Viviana Sposub, foto instagram

Sărut pasional între Viviana și Mutulică.  

Potrivit Protv, concurenții, de la emisiunea concurs ”Ferma: orășeni vs săteni”, sunt nevoiți să fie pedepsiți în cazul în care aceștia încalcă regulile. Astăzi Viviana este prima care a greșit și a primit o pedeasă pe sufletul ei. Vedeta protv-ului a fost nevoită să stea de vorbă și să îl sărute, timp de 10 minute cu și pe Mutulică. 

”Această pedeapsă m-a făcut să mă gândesc și mai mult la George Burcea, să îl simt cât mai aproape și să îmi aducă aminte de toate lucrurile pe care le-am construit aici la Fermă”, a spus Viaviana la testimonial.

Vizibil emoționată, că toți ceilalți o privesc cu o mare curiozitate, Viviana a spus următoarele cuvinte:

”George, vezi cum m-ai lăsat între oameni ăștia, care sunt atât de invidioși pe relația noastră și pe bucuria noastră și pe tot ce s-a creat aici între noi, dar nu-i nimic. M-ai lăsat între hiene, dar m-am descurcat, cum ți-am promis. Totul merge conform planului nostru, conform strategiei noastre”. 

Dacă Mutulică a devenit vedeta  persoanelor dragi de acasă, Andrei Stoica s-a gândit să vorbească și el cu soția lui. 

”Andra, m-ai vrut la Ferma,aa? Toate blestemele tale m-au ajuns. Am făcut ce n-am făcut toată viața. Am muncit, ca la niciun antrenament în viața mea. Nu ți-e mă rușine, nu ți-a fost milă de mine? Când vin acasă, o vorbă să nu scoți, exact ca Mutulică din fața mea”, i-a transmis Andrei, cu zâmbetul pe buze. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel