Mugur Mihăescu revine pe micile ecrane. Ce emisiune TV va prezenta celebrul actor

Data publicării:
Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook

Mugur Mihăescu se întoarce în televiziune după o pauză de 4 ani. Actorul va avea propria emisiune TV. 

Mugur Mihăescu revine în televiziune cu un nou proiect ambițios. Actorul va avea propria emisiunea TV după mai bine de 4 ani de când a dispărut de pe micile ecrane. Mugur Mihăescu va fi gazda emisiunii „Meriți”, difuzată de Metropola TV din data de 10 mai. Noul proiect va fi un late night show, unde invitaţii îşi vor spune povestea lor.

Potrivit declarațiilor date de celebrul actor, emisiunea va fi una educativă care va aduce în prim plan poveștile unor „oameni potriviți ajunși la locul potrivit”. 


„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să facem să o profesionalizăm din nou.


Meriţi este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit paginademedia.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel