Mugur Mihăescu, primele declarații după ce s-a speculat că și-ar fi înșelat soția: „Nu sunt vreun sfânt”

Data publicării:
Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook

Mugur Mihăescu a vorbit deschis despre relația cu soția lui. Ce probleme au întâmpinat cei doi de-a lungul timpului?

Mugur Mihăescu este căsătorit de 25 de ani și spune că de-a lungul timpului lucrurile nu au stat doar roz. Aceasta a dezvăluit și care este secretul pentru care a rămas alături de soția lui și ce i-a oferit ea pentru a păstra liniștea casei. 


De-a lungul timpului s-a zvonit că actorul și-ar fi înșelat soția. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D acesta a vorbit despre relația cu aceasta și libertatea care i-a fost oferită de-a lungul timpului. 


„Sunt un soț acceptabil. Soția mea mi-a dat atâta libertate, nici celibatarii nu au avut atâta libertate ca mine. Nu am fost niciodată separat de soția mea. Eu cu nevastă-mea nu am stat niciodată despărțiți. E adevărat că s-a întâmplat să nu ne vedem un timp, pentru că stăteam foarte mult în turneu plecat.


O perioadă ea a stat la Craiova. Dar, niciodată, nu s-a pus problema gen: gata, eu mă mut la mama! În viață însă, omul e supus greșelii. Eu am carieră de artist, nu sunt vreun sfânt.


E normal ca mintea lumii să facă scenarii, dar viața mea personală e privată. Până acum mi-a ieșit”, a mărturisit Mugur Mihăescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 


Mugur Mihăescu a cunoscut succesul odată cu personajul „Leana” din „Vacanța Mare” și are o carieră de peste 10 ani în actorie.  A ajuns să locuiască într-o vilă spectaculoasă din Bucureși. Chiar dacă nu a avut niciodată scopul de a se îmbogăți, iată că acum nu duce grija banilor și poate spune că este cu adevărat împlinit. Actorul a fost întrebat câți bani a făcut cu rolul din serialul de succes „Vacanța Mare”. 


„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam.


Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare” au generat zeci de milioane de euro.


N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine.


Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a mai spus actorul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel