Mugur Mihăescu are COVID: „Am Omicron”. Comediantul spune că și familia sa e infectată

Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mugur Mihăescu, sursa foto Facebook

Mugur Mihăescu a declarat că s-a testat și crede că are varianta Omnicron a noului coronavirus, Iată ce simptome are artistul. 

Mugur Mihăescu a declarat că este pozitiv COVID și crede că este vorba despre varianta Omnicron.

 „Am Omicron. Eu m-am testat, am făcut un test acasă cred că am şi eu Omicron”, a spus Mugur Mihăescu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


”Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut omicron. Toți sunt vaccinați. Da, eu acum am omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit omicron, e un guturai”, a explicat actorul la RTV. 

 

Ce spunea actorul în urmă cu un an

 

În urmă cu un an, Mugur Mihăescu îi certa pe români că nu ies în stradă să protesteze împotriva măsurilor anti-restricție. „Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?”, declara acesta.

„Lumea nu are joburi, dar stă acasă, nu se luptă pentru joburi. Lumea simte că este greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3, în urmă cu un an/

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a mai declarat Mihăescu.

 

Câți bani a făcut cu rolul din serialul de succes „Vacanța Mare”

 

Mugur Mihăescu a cunoscut succesul odată cu personajul „Leana” din „Vacanța Mare”.


Actorul provine dintr-o familie modestă din Sadova, Suceava, dar acum a ajuns să locuiască într-o vilă spectaculoasă din Bucureși. Chiar dacă nu a avut niciodată scopul de a se îmbogăți, iată că acum nu duce grija banilor și poate spune că este cu adevărat împlinit. 


Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, actorul a fost întrebat câți bani a făcut cu rolul din serialul de succes „Vacanța Mare”. 


„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam.


Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare” au generat zeci de milioane de euro.


N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine.


Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a spus actorul la Kanal D. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 07 ian 2022, 07:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience