Mugur Mihăescu, despre SCUMPIRILE din România. Actorul a răbufnit la adresa lui Vladimir Putin: Este inacceptabil

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mugur Mihăescu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mugur Mihăescu, facebook

Mugur Mihăescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Vladimir Putin. Actorul și-a exprimat părerea sinceră și despre scumpirile din ultima perioadă. 

Mugur Mihăescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa președintelui rus, Vladimir Putin. Actorul este de părere că războiul din Ucraina i-a făcut pe români să uite adevăratele motive ale crizei și ale exploziei prețurilor din ultima perioadă. 

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi și care să ne pună pumnul în gură. 

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că în ultimii doi ani de zile Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, în ultimii doi ani. Și asta nu e așa, nu aduce inflație, a scris actorul pe rețelele de socializare. 

Mugur Mihăescu: E mult mai ușor să ai cămara plină dacă vine bomba

Mugur Mihăescu a precizat că românii care au luat cu asalt magazinele și benzinăriile au uitat complet de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și de modul în care multe afaceri din România au fost ajuns la  faliment.

„Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare, benzina dispare.

Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba că așa gândesc masele. Și noi uităm pentru că ăla a atacat Ucraina. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice ca să ne păzească de ele. 

Ne-au păzit, doi ani de zile, ne-au păzit de ele. Așa poate o să ne păzească și ăștia din Ucraina, de la laboratoarele lor, poate scapă vreun carcalac și de acolo. Dar nu-i așa, atunci guvernele mondiale, vor lua decizia să ne mai pună o bodniță la gură”, a mai precizat Mugur Mihăescu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel