Motivul pentru care tatăl Oanei Radu nu a fost prezent la nunta fiicei sale. Artista nu a mai vorbit cu el de atunci: ”Nu îmi mai trebuie”

Data publicării:
Oana Radu, sursa instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa instagram

Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care tatăl său nu a fost prezent la nuntă.

În urmă cu aproape doi ani, Oana Radu s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu, bărbatul care a reușit să o cucerească și care o susține necondiționat. Deși totul a ieșit conform așteptărilor, se pare că artista nu a avut pe toată lumea aproape. Printre aceștia se numără și tatăl cântăreței. Potrivit artistei, bărbatul i-a spus fiicei sale că nu poate să fie prezent la nuntă deoarece trebuie să meargă la o nepoată să o ajute cu ceva.

Oana Radu a declarat în cadrul unui podcast că din acel moment nu a vrut să mai audă de tatăl ei. Deși nu avea o relație bună cu acesta din cauza faptului că a divorțat de mama sa când artista era doar un bebeluș, acesta nu a fost nici prezent la cel mai special eveniment din viața ei.

”Mi-a trimis cadou 100 de euro, dar eu nu l-am invitat pe el pentru bani sau cadou, dar mi-a zis că <<tată, nu pot veni, că are și nepoata mea, fata surorii de mine, că mai multă nevoie are ea și la ea m-aș duce>>. Din momentul ăla eu nu am mai vrut să aud. Nu îmi mai trebuie”, a povestit Oana Radu.

 

De la ce pornesc certurile dintre Oana Radu și soțul ei

 

 

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe lângă vocea care a dus-o pe culmile succesului, vedeta a reușit să-și uimească fanii și cu schimbarea drastică prin care a trecut. Aceasta a reușit să scape de kilogramele în plus, care îi dădeam mari bătăi de cap, mai exact de 100 de kilograme. Aceasta s-a confruntat cu multe probleme în lupta cu kilogramele în plus și, deși soțul ei a încercat să o ajute, aceasta a cedat tentațiilor culinare, motiv pentru care, Cătălin Dobrescu a vrut să pună punct relației. Acum, artista este mult mai chibzuită când vine vorba despre mâncare și a recunoscut ce trebuie să facă pentru ca să nu îl supere pe soțul ei.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.

Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat.

Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la Vorbește lumea.

 

„Mereu mănânc pe ascuns”

 

Oana Radu a mărturisit că soțul ei este foarte atent la ce mânâncă  și uneori o ceartă pentru că mănâncă pe ascuns. 

„Avem un an și puțin, ne-am căsătorit pe 21 august 2020. Suntem la fel ca în prima zi, ne iubim cred că mult mai mult. Lucrurile se țin proaspete între noi, suntem două firi destul de piperate.

Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.

Ne dorim, ne iubim, însă în momentul de față facem extrem de multe lucruri. Ne trezim devreme, pregătim mesele, eu răspund la mail-uri, filmez toate campaniile.”, a adăugat Oana Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel