Motivul REAL pentru care George Buhnici și-a implantat un cip: „Am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu”

Data actualizării: | Data publicării:

George Buhnici a făcut o alegere uimitoare în urmă cu câțiva ani, când și-a implantat un cip în mâna stângă. De ce a luat această decizie blogger-ul?

George Buhnici este deja cunoscut pentru deschiderea lui către tot ce este nou în sfera tehnologiei, dar în urmă cu câțiva ani a luat decizia uimitoare de a fi primul român care își implantează un cip. 


Blogger-ului i-a fost implantat în anul 2017 un cip de mărimea unui bob de grâu între degetele de la mâna stângă și a devenit oficial primul român cyborg. George Buhnici a explicat pe blog-ul lui de ce a luat această decizie și le-a explicat fanilor ce reprezintă această nouă tehnologie. 


„Da, sunt un cyborg pentru că mi-am implantat un cip în mână. S-a întâmplat acum vreo două luni în cadrul unui eveniment public, în fața a sute de oameni unde am fost invitat să fiu primul român care încearcă tehnologia. Un doctor mi l-a injectat cu o seringă cu acul cam gros și a durut câteva secunde. Apoi publicul a aplaudat și a pus întrebări despre tehnologie. Interesant. Mâna mea s-a umflat puțin așa cum era de așteptat și apoi și-a revenit iar acum am o capsulă de dimensiunea unui bob de grâu între două degete de la mână”, scria George Buhnici în urmă cu câțiva ani pe blog-ul lui. 

 


Care a fost motivul REAL pentru care George Buhnici a acceptat această provocare inedită

 

George Buhnici le-a explicat fanilor că această tehnologie este capabilă să stocheze carduri, chei, mesaje text și cărți de vizită.


„Sună SF dar este în fapt doar un înlocuitor de cartelă magnetică de aproape orice fel. Este o capsulă de sticlă cu trei cipuri pe standarde diferite care pot înlocui cartele magnetice și cipuri NFC cum sunt cele de pe telefon sau din brelocurile pe care le folosești la interfon.


Am deja zeci de cipuri NFC la birou sub formă de stick-ere sau brelocuri care fac aproximativ același lucru dar acelea trebuie lipite pe ceva sau atârnate de cheile de care voiam oricum să scap. Un cip încapsulat în sticlă și implantat sub piele nu se pierde. Asta m-a interesat cel mai mult, pentru că eu îmi rătăcesc cheile și am prea multe parole la toate conturile online posibile”, a adăugat acesta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel