Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceaușescu. Acum s-a aflat: "Am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat..."

Data publicării:
Sursa foto: Petre Roman, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Petre Roman, facebook

Petre Roman a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Zoe Ceaușescu. 

Silvia Chifiriuc și Petre Roman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste 15 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2009, după ce Petre Roman a divorțat de Mioara Roman, femeia alături de care a trăit aproape 30 de ani. Puțini știu, însă, că acesta a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Zoe Ceaușescu. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă lucrurile nu au mers așa cum se așteptau.

Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceaușescu

Petre Roman a fost invitat în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Zoe Ceaușescu. Aceasta a mărturisit că povestea lor de dragoste a rămas la stadiul de idilă pentru că fosta primă doamnă a țării s-a opus categoric relației.

„Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români.

Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este', a dezvăluit Petre Roman în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Petre Roman a recunoscut căp a fost îndrăgosit de ea, însă acum realizează că tot ce s-a întâmplat a fost spre binele lor. 

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!', a mai spus  actualul soț al Silviei Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au trăit în teroare timp de două luni


Petre Roman spune că aproape două luni s-au scris în presă tot felul de lucruri despre el și Silvia.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic!

Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început. Ceea ce mi-a dat Dumnezeu este al meu și duc mai departe și pentru fiul meu Petrus, și pentru mine ca om', a declarat Silvia Chifiriuc.

Silvia Chifiriuc: Au scris o mizerie despre mine, o minciună, doar, doar să mai puncteze un pic din răutatea lor


„Unii oameni sunt și răutăcioși când văd să îți merge bine, că ai reușit ceva. Simt nevoia să te înțepe, să te facă să nu te simți bine și să nu te bucuri cu adevărat de realizări. Imediat după ce a dat el interviul (n.red.: despre jobul din Elveția), au scris o mizerie despre mine, o minciună, doar, doar să mai puncteze un pic din răutatea lor', a povestit solista la Pro TV, potrivit VIVA. 

Mioara Roman, detalii neștiute din căsnicia cu fostul politician: „Am fost ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit a fost”

Mioara și Petre Roman au divorțat în anul 2007 după 30 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică, pe Oana. 


Mioara Roman a vorbit deschis despre începutul căsniciei cu fostul premier al României. Aceasta susține că fostul ei soț a privit-o atunci ca pe un trofeu și a fost atras mai degrabă de statul profesional al părinților ei. Mama Oanei Roman spune că nu știe dacă Petre a fost îndrăgostit de ea chiar de la început. 


„Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, a recunoscut Mioara Roman, potrivit impact.ro.


Mioara Roman a dat naștere primei sale fiice, Catinca, la vârsta de doar 20 de ani, pe când nu era căsătorită. Atunci când l-a întâlnit pe Petre Roman, aceasta nu a privit relația lor cu încredere încă de la început, dar cu timpul a ajuns să se îndrăgostească nebunește. 


Mama Oanei Roman susține că a trăit o poveste de dragoste specială alături de fostul premier al României, chiar dacă avea 30 de ani pe atunci. 


„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură şi profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a mai adăugat Mioara Roman.

 

Doi ani mai târziu după divorțul de Mioara Roman, fostul premier se căsătorește cu Silvia Chifiriuc. Cei doi formează un cuplu și în prezent și au împreună un băiețel, Petrus, care a împlinit 11 ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel