Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru: Eu stau în bucătărie de dimineața până seara

Data publicării:
 Chef Patrizia Paglieri se alătură matinalului de la Kanal D, foto KANAL D
Descriere foto: Chef Patrizia Paglieri se alătură matinalului de la Kanal D, foto KANAL D

Chef Patrizia Paglieri a explicat care este motivul pentru care nu alege niciodată hainele colorate.

Patrizia Paglieri este parte din echipa matinalilor de la “Dimineaţa cu noi”, un nou show de pe Kanal D. Aceasta este responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă, reţete delicioase, care să îi inspire pe cei care privesc din faţa micilor ecrane; în acelaşi timp, îi  bucură pe telespectatori, dar şi pe colegii de platou cu pofta sa de viaţă molipsitoare. 

Totuși, de la prima apariția de pe micile ecrane, până acum, fanii au observat un detaliu. Patrizia Paglieri se îmbracă întotdeauna în negru. Însă, există și o explicație pentru care vedeta face aceste alegeri vestimentare.

De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

"Eu stau în bucătărie de dimineața până seara. Când eram la restaurant, găteam cot la cot. Într-o zi a venit un invitat la masă și voia să știe cine a preparat. Eram plină de sosuri pe haine. Imaginează-ți că ești îmbrăcat în culori deschise. Cum să te prezinți așa în fața unui client. Principalul motiv pentru care eu aleg negrul ține și de meseria în care activez. E mult mai comod să mă îmbrac în negru și să mă șterg puțin cu un burete, decât să am haine colorate, a povestit Patrizia, potrivit kanald.ro.

De unde își cumpără vedeta hainele

Patrizia a mărturisit faptul că nu este adepta hainelor scumpe și niciodată nu a fost pasionată de acest capitol. Important este să-i vină bine hainele si să se simtă confortabil în ele, spune vedeta. Aceasta nu s-a ascuns chiar și să dezvăluie faptul că își nu cumpără haine brand.

"Port colanți de la magazinele mass-market, port cămăși sau bluze ieftine. Pentru mine nu acest aspect este cel mai important. Eu vreau să mă simt bine în ce port și să și gătesc, că de asta mă aflu aici. Nu dau importanță atât de mare hainelor, însă poate am ceva înnăscut, când vine vorba de simțul estetic și atunci îmi este foarte ușor să îmi aleg ce port.", a mai declarat Patrizia Paglieri.

De ce își vinde Chef Patrizia casa de 320.000 de euro 

„Da, este adevărat că vrem să o vindem, vrem să ne mutăm separat, Franci vrea și el să stea singur, să fie independent, poate mai vine cu o fată, cu prieteni să se joace pe play-station și are nevoie de casa lui. Eu vreau să-mi cumpăr o casă cu etaj și el să-și ia o garsonieră. Te obișnuieșți într-un fel și rămâi așa dacă nu-ți găsești perechea. Am hotărât să vindem casa aia de care ne leagă atâtea amintiri, dar a început să fie greu de întreținut, are mult teren și trebuie să trebăluim prin curte.

Trebuie să vină o familie mare, cu bani, e o casă în care trebuie să investești bani, să repari, să renovezi, să schimbi diverse. Jumătate de casă, unde am avut restaurant, am închis-o, am închis căldura, gaza și apa. Nu am bani de penthouse în Floreasca, însă vreau undeva unde e liniște", a povestit Chef Patrizia. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel