Motivul pentru care Oana Lis și-a închis cabinetul de consiliere psihologică: „Nu mi-e rușine de nimeni și de nimic”

Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a luat o hotărâre radicală. Soția fostului edil al Capitalei și-a închis cabinetul de consiliere psihologică. 

Oana Lis a trecut prin clipe grele în ultima vreme din cauza stării de sănătate a soțului ei. Viorel Lis are mari probleme de sănătate, iar pandemia de coronavirus i-a accentuat acestuia starea de rău. 


Oana Lis a fost alături de soțul ei la fiecare pas și nu l-a lăsat niciodată singur. Vedeta și-a deschis recent propriul ei cabinet de consiliere psihologică deoarece își dorea mult să aibă propriul ei venit și să poată să își construiască o carieră. Dar visul ei a fost năruit din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel. Oana a decis să își suspende activitatea profesională pentru a putea fi alături de soțul ei. 


„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.


Vedeta și-a dorit tare mult să devină psiholog și a muncit mult pentru asta. Chiar dacă la început a oferit aceste servicii gratuit, blondina a stabilit ulterior și un preț. O ședință de consiliere psihologică costa 97 de lei, potrivit Click.ro


„Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine. Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt”, a mai adăugat soția fostului edil al Capitalei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel