Motivul pentru care nu este bine să speli haine vinerea. Explicația Lidiei Fecioru: ”Orice zi are vibraţia ei şi informaţia ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură vide: YouTube/Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvăluit motivul pentru care nu este bine să speli haine vinerea. 

Există numeroase superstiții, de care românii țin cont. Una dintre ele este de a nu face anumite lucruri în anumite zile ale săptămânii. Astfel, Lidia Fecioru a dezvăluit motivul pentru care nu este bine să speli hainele vinerea.

Motivul pentru care nu este bine să speli haine vinerea

Specialista susține că fiecare zi are o anumită vibrație și semnificație. Astfel, ziua de vineri ține de Parascheva şi de Sfânta Vineri, motiv pentru care nu este bine să spălăm rufele. 

”Orice zi are vibraţia ei şi informaţia ei. Ziua de Vineri tine de Parascheva şi de Sfânta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici şi îşi construise casă.

A lucrat şi sâmbăta şi duminică, nu ţinea sărbătorile, avea patru fete. A spus că a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var şi a întrebat-o de ce era aşa. De ce nu se spală rufe VINEREA.

Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătoreşte. Vinerea nu se spală în tradiţia noastră românească. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend.’, a explicat Lidia Fecioru de ce nu trebuie să speli rufe vinerea, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Cum trebuie să faci, de fapt, curățenie în casă

Lidia Fecioru a explicat și cum este bine să facem curățenie în casă. 

„Eu îi învăț pe toți, întâi să facă curat în hol. Să începi de la ușă. Să nu maturi spre ușă, să maturi înapoi. Să nu dai bogăția afară pe ușă. E foarte bine din ultima cameră, pentru că aduci bogăția în centrul casei.

Poate e bine să punem și lucruri de feng shui. Un pom al banilor, care ne ajută și la creativitate. Mai putem pune broască cu banul în gură, dar nu trebuie să o pui sus, trebuie să o lași jos.E bine să facem întâi curățenie în colțul camerelor, că acolo se strânge tot ce e negativ. Întâi scoatem preșurile și patul îl facem la sfârșit.

Lunea e bine să nu facem curățenie. Joia și vinerea se spune că sunt zilele curățeniei. Nu sâmbăta.”, a spus Lidia Fecioru. 

Greșeala comună prin care alungi banii din casă

„Într-o viață, omul strânge foarte multe lucruri. Deși noi trebuie să învățăm, că acum e modă de cumpărat de la second hand. Dacă vrem să scăpăm de ele, le dăm, pentru că sunt destui care nu le au. Și sunt lucruri bune, folosibile. Eu nu le arunc la gunoi, dar le pun, că știu că le ia femeia de serviciu. Orice, și o canapea, lucrurile astea nu le arunc așa afară.

E foarte important să facem aceste lucruri pentru că ne dăm bogăția din casă, ne dăm informația, ne dăm venitul, ne dăm norocul la bani. Când le aruncăm, ne aruncăm norocul practic. Dacă le dăm cu drag nu e nicio problemă, că ne detașăm de ele. Dacă le aruncăm, ne aruncăm nouă norocul.

Noi când suntem prost dispuși facem curățenie. Cea mai mare greșeală. De multe ori când facem curățenie avem tendința, eh 10 bani, aruncă-i acolo. Niciodată! Un bol, un locșor, unde păstrăm monede, chiar dacă nu e ea galbenă cum am vrea să fie, nu aruncă bănuții, niciodată!”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024. Ce ne așteaptă anul acesta: „Acești ani până în 2028 sunt hotărâtori pentru noi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel