Minodora a vrut să divorțeze. Ce promisiune i-a făcut bărbatul ca să-i mai acorde o șansă: "S-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă"

Data publicării:
Minodora și soțul, sursa instagram
Descriere foto: Minodora și soțul, sursa instagram

Minodora a dezvăluit motivul pentru care a vrut să divorțeze, dar și ce promisiune i-a făcut soțul său ca să-i mai acorde o șansă.

Minodora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este căsătorită cu soțul ei din noiembrie 2009, iar nașii celor doi sunt Adi Minune și soția sa, Cati. Deși, acum cei doi sunt de nedespărțit, de-a lungul timpului au trecut și prin momente tensionate. La un moment dat, artista a vrut chiar să divorțeze. Cu toate astea, soțul Minodorei și-a dat seama în ce stadiu a ajuns relația lor, iar de teamă să nu își piardă soția, și-a schimbat radical comportamentul.

“După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape”, a declarat Minodora, la Pro TV.

 

Cei doi soți au reușit să treacă peste momentele de cumpănă din relația lor, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată și se susțin necondiționat.

“Pe Liviu l-am văzut jumătatea vieții mele, omul de bază, seriozitatea mea. Omul care nu mă jignește, nu mă bate. Eu sunt îndrăgostită ca în prima zi de Liviu, înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco”, dezvăluia artista.

 

Minodora, după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce alimente poate consuma acum vedeta

 

Minodora s-a luptat ani de zile cu kilogramele îm plus. Artista a suferit enorm în trecut, ba mai mult a fost doar la un pas de a avea grave probleme de sănătate. Operația la stomac, ambiția și timpul i-au adus Minodorei silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Cântăreața este foarte mulțumită de felul cum arată și spune că nu are foarte multe restricții în ceea ce privește alimentația. 


”Am ajuns unde mi-am dorit. Am acum 60 de kg de la 100. Am slăbit în doi ani, treptat. Mă simt bine, sunt ok, am slăbit sănătos, mănânc carne, cu limită, ouă, salate, de toate”, a spus Minodora la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel