Motivul pentru care Mihai Trăistariu a refuzat Survivor și Asia Express: „Ne țineau înfometați ca să ne doară capul, să ne supărăm, să ne certăm”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care a refuzat participarea la Survivor și Asia Express. 

Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost ofertat pentru participarea la Survivor, dar și la Asia Express, însă a refuzat, fără se stea pe gânduri. Artistul spune că experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, l-a făcut să înțeleagă că acest gen de concursuri nu sunt pentru el. 


„Eu am mai refuzat formate asemănătoare pentru că mi-am dat seama că nu prea sunt făcut pentru efort fizic. Am fugit de ele, am ales alte formate cu cântat, dar cu probe mi se pare greu. La amândouă m-au sunat (n.r. Survivor și Asia Express) și am zis că nu mai vreau. Indiferent de sumă, mi se pare greu și am zis că nu”, a declarat Trăistariu pentru ego.ro.


Mihai Trăistariu a participat, în urmă cu 7 ani, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artistul spune că a cerut singur eliminarea din competiție, pentru că nu mai suporta foametea și certurile dintre colegi, la care era martor. 

 „Concurenții care sunt aleși sigur au mai fost la formate asemănătoare. Ce să le zic, să fie dornici de aventură, să fie pregătiți pentru ce este mai greu. Cam atât. Probele în sine sunt grele, eu m-am cerut singur acasă după 10 zile, nu mai puteam. Nu aveam mâncare, asta este cea mai groaznică parte. Am luptat ca să câștigăm mâncare, aveam o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Trebuia să supraviețuim. Dacă câștigam probele zilnice, mai primeam o prună, un cățel de usturoi, dar ceva simbolic. Ne țineau înfometați ca să ne doară capul, să ne supărăm, să ne certăm”, a povestit cântărețul.

Mihai Trăstariu, adevărul despre certurile cu Costi Ioniță: „A fost un scandal. Era un orgoliu de trei lei”

Mihai Trăistariu dezvăluie motivul destrămării trupei Valahia. Iată de ce a părăsit Costi Ioniță celebra formație. 

Trupa Valahia a făcut furori în perioada 1998-2004.  Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală scoteau hit după hit și erau nelipsiți de la toate festivalurile muzicale. Cu toate astea, cei trei artiști s-au despărțit. Primul care a plecat a fost Costi Ioniță, iar motivele sunt extrem de amuzante. 

Invitat în podcastul „Aproximativ cu Gojira”, Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care Costi Ioniță a părăsit formația Valahia. 

„Ne-am despărțit de Costi Ioniță. A fost un scandal.  A fost o tâmpenie. Dacă îți spun de la ce se ceartă trupele!

Care stă în mijloc! Noi eram trei și stăteam prin rotație, deci numai prostii, era un orgoliu de trei lei. Ăla a stat în mijloc la trei piese și eu am stat la una, cine dă interviuri. Se ducea Costi Ioniță, că era așa, mai cocoș și noi supărați. „Păi dai tu interviuri, dar noi ce suntem aici? Păi stai, Domne, că a venit camera la mine, ce vreți să fac?”. Dar el nu zicea „luați-le și lor interviu” sau ceva”.

Ne certam de la îmbrăcat, că de ce eu mă îmbrac așa și tu nu știu, te-ai îmbrăcat tot în alb ca să ieși în evidență, noi suntem colorați.

De la bani foarte puțin ne certam, pentru că noi împărțeam egal”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul podcastului de pe YouTube. 

 Mihai Trăistariu: Costi Ioniță m-a descoperit pe mine. 

 

„Eu dacă fac muzică de pe la 19 ani, am intrat în showbiz și acolo te ții scai de tot ce înseamnă showbiz, am devenit din mers fan Eurovision.

Eu nu eram neapărat după concursul acesta, dar, în mintea mea, urmărind prima ediție, am văzut că poate fi o șansă de a te lansa internațional. Obsesie mea a fost să mă lansez internațional, să pună gheara pe mine în impresar, să mă vadă cineva.  Făceam triluri, octave. Costi Ioniță m-a descoperit pe mine. 

M-a văzut la Festivalul de la Mamaia. Eram cu concursurile, nu știam cum să mă lansez și tot căutam o șansă, nu aveam bani, eram sărac lipit.

Am zis, ce să fac, mă duc la concursuri.  Aveam vocea asta cu triluri, octave și am luat multe premii. Am zis „Păi cred că de aici poate mă vede cineva”, și așa a fost, m-a văzut Costi Ioniță.


Urmărind Eurovision, prin 98, în anii ăia aveam 18 - 19 ani, m-am gândit că ăsta poate fi un punct de lansare internațional.
Am mers în fiecare an la Eurovision. Am fost de 11 ori finalist. Am intrat în finala Eurovision a șasea oară și am luat locul 4 cu Tornero. Înainte fusese Luminița Anghel, cu locul trei,  după aia am fost eu locul 4, și apoi Paula Seling cu Ovi, prin 2010 au luat locul trei. Astea sunt cele mai bune rezultate Eurovision. Nu prea s-au mai depășit. În ultimii ani nu am mai intrat nici în finală. Anul ăsta am intrat în finală, dar am luat locul 18. E un fel de reușită că suntem finaliști”, a mai spus artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel