Motivul pentru care Mihai Bobonete nu face poze cu fanii săi: „Mă cam feresc...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: DA BRAVO! by Mihai Bobonete/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: DA BRAVO! by Mihai Bobonete/Youtube

Mihai Bobonete este foarte discret cu aparițiile sale. Iată de ce actorul din „Las Fierbinți” evită să facă poze cu fanii lui.

Mihai Bobonete se bucură de popularitatea sa atât în România, cât și în străinătate, având o mulțime de fani. Într-un interviu pentru Ciao, cunoscutul actor din serialul „Las Fierbinți” a recunoscut că uneori refuză să facă poze cu admiratorii și preferă să își prioritizeze timpul alături de familie.

De ce nu face actorul din „Las Fierbinți” poze cu admiratorii săi

De mai bine de 10 ani, Mihai Bobonete interpretează rolul „Bobiță” în serialul de succes difuzat de Pro TV. Personajul său i-a adus o recunoaștere vastă, făcându-l o figură recunoscută oriunde merge. Cu toate acestea, atunci când se află în compania familiei sale, actorul preferă să se concentreze pe momentele petrecute alături de cei dragi și să păstreze aceste momente private, refuzând să facă poze cu fanii.

„Da, lumea mă recunoaște oriunde merg, atât în străinătate, cât și aici. Plus că noi nu am mers în locuri atât de exclusiviste. Noi dacă am mers în Grecia, am fost pe Kassandra și pe Sithonia sau în Thassos, și prin Spania și prin Italia. Pe unde merg, da, mă recunoaște lumea.

Dacă sunt amândoi copiii cu mine, nu prea fac poze și explic de ce. Dacă mă opresc să fac o poză, spun: `Nu pot!'. Nu fac poze când sunt cu copiii, nu întreabă omul 'de ce?', pentru că înțelege. Când ai doi copii, atenția trebuie să fie acolo.”, a zis Mihai Bobonete pentru sursa menționată anterior.

Te-ar putea interesa și: Viciile neștiute ale lui Mihai Bobonete: „Când intru acolo, înnebunesc”. Cum a reacționat Alex Velea când a auzit

Mihai Bobonete își pune familia pe primul loc

Mihai Bobonete are doi copii cu Cătălina, soția cu care e căsătorit din anul 2003. Cei doi au o splendidă familie, pe care actorul mărturisește că vrea să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„Acum au crescut, e mai simplu, dar când erau mici, am avut momente în mall în care m-am oprit să fac o poză cu cineva și în secunda doi nu mai era niciun copil lângă mine. Bun, ești în mall, o să zici: 'Bobo, dar unde credeai că se duc?'. Nu contează, ca părinte… De obicei, când sunt însoțit de copii, refuz să fac poze, plus că nici pe ei nu vreau să îi expun.

Ei nu fac meseria mea și atunci mă cam feresc. Dar câteodată fac poze și când sunt cu copiii sau le explic copiilor și dacă și ei sunt de acord, mă retrag și fac o poză. În general, când nu sunt cu copiii, fac poze cu toată lumea. Nu cred că e cineva care să mă fi oprit vreodată pe undeva să nu fi făcut o poză sau să nu stau de vorbă sau să strâng mâna, nu”., a continuat îndrăgitul actor.

Te-ar putea interesa și: Salariul Andreei Esca, dezvăluit de Bobonete: „Eu atât zic că ia”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel