Motivul pentru care Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu vor face copii: „Așa trăiesc de când sunt cu băiatul ăsta”

Data publicării:

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care Felix Baumgartner nu își dorește copil. 

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de  Felix Baumgartner, de peste 6 ani. Mulți curioși s-au întrebat când se vor căsători cei doi și când vor face copil. După ce a mărturisit motivul pentru care nu își mai dorește să devină mireasă, Mihaela Rădulescu a dezvăluit și motivul pentru care nu va mai deveni mamă. Vedeta spune că iubitul ei duce un stil de viață riscant, motiv pentru care el nu și-a dorit niciodată un urmaș. 


”Am fost cu el  în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut… Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit ca merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice. Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să îsi bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt usor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a mărturisit Mihaela Rădulescu în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. 

Mihaela Rădulescu nu vrea să se mărite cu Felix Baumgartner

 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu are planuri de măritiș. Mai mult, vedeta spune că relația ei cu  Felix Baumgartner este atât de frumoasă, încât nu ar schimba nimic.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV, în urmă cu ceva timp. 


Felix Baumgartner are o avere impresionantă

Austriacul se află pe locul 1 în clasamentul celor mai bogați atleți din lume. Iubitul Mihaelei Rădulescu este parașutist și jumper BASE, stabilind recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție, de 30 de metri, de pe mâna statuii Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro. Și asta nu este tot!  Felix Baumgartner a stabilit, de două ori, recordul pentru săritura de pe cea mai înaltă construcție, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, Malaysia, și turnul Taipei 101 din Taiwan.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, Felix Baumgartner a câștigat 82 de milioane de dolari, având o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolariGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel