Motivul pentru care Matthew McConaughey nu a vorbit timp de 8 ani cu mama sa: „A ridicat telefonul și am auzit aceeași emisiune pe fundal"

Data publicării:
Matthew McConaughey și mama sa, foto Instagram
Descriere foto: Matthew McConaughey și mama sa, foto Instagram

Actorul Matthew McConaughey, laureat al premiului Oscar, nu a vorbit timp de opt ani cu mama sa pentru că a simțit că l-a trădat. 

Matthew McConaughey este unul dintre cei mai faimoși actori din lume.

Actorul s-a făcut remarcat pentru prima dată în filmul "Dazed and Confused". După aceea, cariera sa a fost în plină ascensiune. A jucat în filme de top precum "The Wedding Planner", "The Wolf of Wall Street" și "Interstellar".

Datorită interpretării sale excelente a diferitelor personaje din filme, a fost lăudat pe scară largă și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul Oscar pentru cel mai bun actor. 

Înainte de a ajunge pe culmile succesului, McConaughey a trecut printr-o copilărie dificilă și a stat o dată opt ani fără să vorbească cu mama sa. 


Într-un interviu pentru Today, McConaughey a vorbit despre copilăria sa. Actorul, care a crescut în Texas, spune că modul în care s-au purtat părinții lui cu el poate fi considerat abuz.

Când a fost întrebat dacă comportamentul părinților săi a fost greșit, actorul, care a împărtășit unele dintre poveștile dificile ale copilăriei sale în cartea sa de memorii "Greenlights", a spus: 


"Am fost speriat pe moment, dar chiar și atunci și imediat după aceea, nu am pus niciodată la îndoială dragostea pe care o aveau mama și tata sau dragostea pe care ne-au oferit-o."

De asemenea, a explicat că a povestit întâmplările sale din copilărie, uneori sângeroase, urâte și violente, pentru că "acelea au fost momentele în care dragostea pe care o aveam - care nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării - a fost cel mai mult pusă la încercare, dar nu a avut niciodată șansa de a fi învinsă".

 

Când a fost întrebat dacă și-a văzut părinții ca fiind abuzivi, McConaughey a explicat: 

"Nu neg acest lucru. Mama și tatăl meu nu neagă acest lucru. Așa că nu știu dacă este cu adevărat corect ca cineva să spună altcuiva: "Oh, ai fost victimă și ai fost abuzat". "Nu-mi cresc copiii în același mod în care m-au crescut părinții mei... dar nu îndrăznesc să judec cum au făcut-o părinții mei, pentru că de fiecare dată când am avut probleme sau am primit centura sau orice altceva, am câștigat-o", a spus actorul pentru Today. 

Nu a vorbit cu mama sa timp de 8 ani

A existat o perioadă în care McConaughey și mama sa Kay nu erau în relații de vorbă. Actorul a vorbit despre acest lucru în timpul unei apariții emoționante alături de mama sa la "Red Table Talk" în noiembrie 2020. 

McConaughey și mama sa au explicat că ruptura lor a început atunci când ea a fost luată de val în momentul în care actorul a devenit faimos, la mijlocul anilor 1990. 

După ce McConaughey a devenit celebru în urma rolului său principal din "A Time to Kill", a început să sune săptămânal duminica acasă pentru vorbi cu mama sa. 

Cu toate acestea, Kay nu răspundea la telefon. În schimb, era un fan al celebrității sale.

 Actorul s-a simțit trădat de mama sa atunci când aceasta a dezvăluit presei informații personale despre el. Unele dintre lucrurile pe care acesta i le spunea mamei sale  ajungeau la știri trei zile mai târziu. 

 

"Încercam să-mi găsesc propriul echilibru cu faima și alte lucruri. Și împărtășeam lucruri cu ea... unele dintre acele lucruri pe care le împărtășeam puteau apărea la știrile de la ora șase trei zile mai târziu", și-a amintit el.

Starul din "Dallas Buyers Club" a spus că picătura care a umplut paharul a fost când a aflat că Kay a invitat în casa familiei o echipă de filmare pentru emisiunea de știri tabloide "Hard Copy".

"Am sunat-o și, bineînțeles, și ea se uită la emisiune, așa că a răspuns la telefon și am auzit aceeași emisiune blestemată pe fundal!", a spus el, adăugând că mama sa i-a spus: "Nu credeam că vei afla".

McConaughey a mai spus că el și mama sa nu puteau comunica din cauza faimei sale. Acesta a dezvăluit că au fost ani în care nu a mai vorbit cu ea pentru că încerca să își găsească echilibru.

 

"Nu am putut să vorbesc cu ea timp de aproximativ opt ani."

Kay a reflectat, de asemenea, asupra relației sale cu fiul ei la acea vreme și a recunoscut că se bucura de faima lui mai mult decât el. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)


Treptat, Kay și McConaughey și-au reparat relația, pe măsură ce ea a învățat să îi respecte intimitatea. De asemenea, el a învățat cum să se descurce cu viața în lumina reflectoarelor. 

McConaughey a explicat că, după opt ani în care nu a vorbit cu mama sa, barca lui era bine construită și nu a simțit că ea ar putea să o scufunde. 

Prin urmare, a luat frâiele și i-a spus să meargă pe covorul roșu, să vorbească cu presa și să le spună poveștile pe care le dorea. El a recunoscut că de atunci ea s-a descurcat de minune în acest sens. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel