Motivul pentru care Keo si Misty amână nunta. Ce îi încurcă: „Nu are treabă cu organizările”

Misty și Keo, foto Instagram
Descriere foto: Misty și Keo, foto Instagram

Keo și Misty întâmpină greutăți cu planul nunții. Aflați de ce le este greu celor doi să facă pasul cel mare.

Keo este unul dintre artiștii consacrați ai României. Acesta a avut o relație de aproximativ opt ani cu Andreea Bălan, și au fost la un pas de a întemeia o familie. Andreea Bălan a aflat din presă că iubitul ei,pe acea vreme, îi făcea ochi dulci altei femei, pe numele său, Alexandra Pavel, cunoscută și sub numele de Misty. În final, cei doi s-au despărțit, deși erau la un pas de a întemeia o familie, iar Keo a rămas împreună cu Misty, cu care, până la urmă, și-a creat familia mult dorită.

Doar au amânat

Cei doi se pregătesc de nuntă, iar principala problemă a fost că nu au avut timp pentru organizarea sa. Cu toate acestea, Misty se ocupă cu organizările pentru mult așteptatul eveniment.

“Planurile de nuntă nu merg. Le-am amânat. Nu am avut timp să mă ocup așa cum îmi doresc. Eu sunt cea care se ocupă, Keo nu prea are treabă cu organizările. Mă mai sfătuiesc cu el, îi cer păreri.

Pentru el, căsătoriți sau necăsătoriți, e acelasi lucru. Pentru el sunt soție oricum. Mi-a zis să îi zic ziua și ora. În rest, am mână liberă, să fac și să aleg tot ce vreau.

Mi-a zis orice mă face pe mine fericită, îmi știe gusturile și are încredere. Îmi face toate plăcerile și mie, nu doar Aryei. Ne spune mereu că el e fericit când noi două suntem fericite și că vrea doar să fim sănătoși.

Îl iubesc mult, este un iubit și un tată mai mult decât am visat. De Revelion Keo a avut concerte la Iași și s-a întors acasă cu gripă. Am făcut și eu și Arya gripă, așa, pe rând, iar de atunci am avut luni de zile de viroze.

Nu prea a răcit în primii 2 ani de viață, în următorii 2 ani de pandemie nu a răcit deloc iar lunile acestea parcă le-a făcut pe toate. Era bine câteva zile, după care 2 săptămâni bolnăvioară și tot așa.

Și apoi, eu care răceam o dată la câțiva ani, acum de fiecare dată când o lua pe Arya răceala, la scurt timp mă lua și pe mine. Ne lua pe rând și ne dădeam una de la alta, nu știu efectiv, numai așa am ținut-o, a fost super”, a declarat Misty pentru FANATIK.

Sfat pentru mămici

Alexandra Pavel, partenera lui Keo, are și un sfat pentru eventualele mămici, referitor la afecțiunile de la ochi.

“Mi-a făcut până și Chalazion, nici nu știam ce este, am aflat cu această ocazie și vă spun și vouă, info pentru mămici. Chalazionul este o afecțiune inflamatorie non-infecțioasă care apare în zona pleoapelor superioare sau inferioare.  Este asemănător cu orjeletul (denumit popular ulcior), dar cu o evoluție mult mai îndelungată.

Acesta apare atunci când glandele sebacee de la nivelul pleoapelor (numite glande Meibomius) se inflamează și blochează canalul prin care secrețiile de sebum sunt eliberate. Cert este că am pierdut astfel mult timp și nu m-am ocupat de nimic. Nu o să fie oricum mare organizare pentru că va fi o nuntă mică și restrânsă, dar chiar și așa, nu mă voi grăbi cu detaliile”, a mai spus iubita lui Keo.

Nehotărâți unde să facă nunta

Cei doi nu au dorit să facă nunta la Sibiu, în aceeași biserică unde au fost botezați Keo și fiica lor, Arya. Unul dintre avantaje este că este foarte intim și retras.

“Noi voiam să facem nunta la Sibiu, la aceeași biserică în care a fost botezat Keo, dar și Arya. Tot acolo am făcut și botezul Aryei și mi-a plăcut foarte mult, a fost intim și perfect, departe de ochii presei.

Iar acum a venit nașul si nașa Aryei ( are doua perechi de nași, Mihai Constantinescu și Simona Constantinescu. Și un alt cuplu, prieten din copilarie al lui Keo împreună cu soția lui, Xavier și Florence, stabiliți in Geneva) cu ideea și sugestia, să facem nunta acolo.

Au și o barcă mare, pe care ne-au invitat să facem petrecerea. Deci mă gândesc, încă încerc să îmi dau seama și să aflu. Cum ar fi cel mai frumos dar și ușor de gestionat, să poată ajunge toți cei care ne dorim să ne fie alături. Nu va fi o nuntă cu absolut toate tradițiile, o facem după gustul si personalitățile noastre”, a mai adăugat Misty.

Vezi și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Keo EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 iun 2023, 10:55 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience