Motivul pentru care Johnny Depp a făcut procesul de divorț atât de public, potrivit unui expert în relații

Data publicării:
Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube
Descriere foto: Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube

Un expert în relații a dezvăluit motivul pentru care Johnny Deep a ales să facă atât de public divorțul dintre el și Amber Heard. 

Potrivit Time, Depp a dat-o în judecată pe actrița din "Aquaman" pentru un articol de opinie pe care aceasta l-a scris pentru The Washington Post în 2018. În articol, Heard susține că "a devenit o figură publică care reprezintă abuzul domestic" după relația cu actorul din "Pirații din Caraibe". Depp susține acum, deși nu a fost numit în mod specific în articolul din The Washington Post, că aceste acuzații au fost cele care l-au făcut să piardă locuri de muncă și i-au afectat cariera la Hollywood.

Un terapeut de relații crede că "atenția" este cea pe care o vrea Johnny Depp

Terapeutul de relații, antrenorul și gazda emisiunii "Love Talk Live", Jaime Bronstein, a dezvăluit pentru The List că există un motiv foarte real pentru care procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard este atât de public, și anume atenția. Potrivit lui Bronstein, "celebritățile fac adesea lucrurile publice pentru a atrage atenția dacă au ieșit din lumina reflectoarelor pentru o vreme". Din același motiv pentru care îi vei trimite un mesaj unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme, Bronstein recunoaște: "Celebritățile nu vor ca publicul să uite de ele". 

Când Depp a urcat în boxa martorilor pentru a depune mărturie, el a recunoscut că motivul pentru care a decis să aducă acest caz în instanță este: "A fost singura dată când am putut să ripostez și să-mi folosesc propria voce."

Probabil că Johnny Depp s-a simțit redus la tăcere după ce a fost acuzat de abuz domestic în editorialul lui Heard din 2018 din Washington Post, mai ales dacă el consideră că acesta a fost motivul concedierii sale din proiecte precum franciza "Pirații din Caraibe" 

Mulți oameni se declară de partea lui Johnny Deep

Gazda emisiunii "Love Talk Live", Jaime Bronstein, este de părere: "Cred că Johnny Depp a făcut public acest proces pentru că vrea să salveze aparențele și să se asigure că publicul este de partea lui". Acum, că fanii pot afla și versiunea lui Johnny Depp, se pare că mulți oameni se declară de partea actorului. Chiar și Vice raportează că multe dintre comentariile de sub transmisiunea live online a procesului includ lucruri precum "Free Johnny", similar cu mișcarea "Free Britney" pentru procesul de tutelă foarte mediatizat al lui Britney Spears, potrivit thelist.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel