Motivul pentru care Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România: „Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam”

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluit neștiute din perioada comunismului. Fostul milionar a vrut să evadeze din țară.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Deși era foarte apreciat, acesta a recunoscut că a avut momente în care a vrut să plece peste hotare. Cu toate acestea, el nu a făcut marele pas, iar recent a vorbit despre întreaga perioadă. Irinel Columbeanu a mărturisit că și-ar fi reînceput viața oriunde în afara țării. 

„Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face. Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent.', a spus el.

 

Decizia luată de fostul milionar ar fi afectat enorm familia Columbeanu.

 

„Și acesta a făcut parte din motivele pentru care ideea mi-a repugnat o perioadă de timp și, de asemenea, când, totuși, m-am hotărât nu-mi mai păsa de aceste lucruri. Asta a fost câteva luni, până când a venit Revoluția', a mai adăugat el la Canal 33.

 

Irinel Columbeanu are stofă de milionar și nici măcar falimentul nu-l oprește din a trăi așa cum s-a obișnuit. Chiar dacă în ultima vreme viața lui s-a schimbat radical, iar din lux și opulență a ajuns să trăiască cu chirie și să conducă o mașină la mâna a doua, fostul soț al Monicăi Gabor e pornit să ajungă din nou la masa greilor. 

Afaceristul vrea să dea lovitura cu o carte în care și-a scris a memoriile.


„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții', a spus Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel