Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader. Vedeta dă cărțile pe față: „Nu pot să zic că a fost o mare dragoste”

Data publicării:
Gabriela Cristea, Marcel Toader, captură video Youtube/ Acasa La Maruta, Xtra Night Show
Descriere foto: Gabriela Cristea, Marcel Toader, captură video Youtube/ Acasa La Maruta, Xtra Night Show

Gabriela Cristea a dezvăluit motivele pentru care a ales să se căsătorească cu Marcel Toader. 

Gabriela Cristea a făcut recent mai multe dezvăluiri neștiute din timpul căsniciei trăite alături de regretatul Marcel Toader, care a durat timp de 5 ani. Toată lumea știe deja motivele pentru care cei doi au ajuns să pună punct mariajului, însă vedeta nu a vorbit până în prezent despre motivele care au determinat-o să-și dorească să formeze o familie cu el. Astfel, celebra prezentatoare TV și-a deschis complet sufletul și a dezvăluit cum a stat la început situația între cei doi și care a fost adevăratul motiv care a determinat-o să spună „Da”. 

„Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune.”a spus Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță”, potrivit viva.

Citește și: Pierderile materiale uriașe pe care Gabriela Cristea le-a numărat, după divorțul de Marcel Toader: „El scotea bani zilnic cât era limita maximă”

Totul a decurs perfect la început

Chiar dacă căsnicia dintre cei doi s-a deteriorat extrem de rapid, Gabriela Cristea spune că la început, regretatul Marcel Toader  s-a comportat exemplar, ba chiar comportamentul său perfect a fost și cel care a cucerit-o. Mai mult, bărbatul trecuse deja și „testul” prietenilor, motiv pentru care vedeta și-a dorit să-i ofere numaidecât o șansă.

„Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei. După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… Băi, de ce nu?' Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine. De ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok.”, a mai spus Gabriela Cristea.

Citește și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Când a apărut primul semn de gelozie

Cu toate acestea, fericirea nu a durat prea mult timp, povestește Gabriela Cristea. La doar două săptămâni după ce aceștia au pășit în fața altarului, primele semene de gelozie au început să le acapareze relația, iar conflictele au început și ele, inevitabil, să apară tot mai des. 

„Primul semn l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten și eu am pus telefonul pe speaker și omul m-a sunat să mă felicite pentru căsătorie. Atunci a avut prima criză cu cine e ăsta, cum își permite și atunci ar fi trebuit să mi se aprindă beculețul. Încet, încet relația a început să se deterioreze din ce în ce mai grav. Eu munceam de dimineața de la 8, până seara la 8, de luni, până sâmbătă. Munceam așa pentru că el mi-a spus, el stătea acasă toată ziua. Nu cred că a trăit cu nimeni efectiv atunci, avea mai mult aventuri. Nu am fost la înmormântarea lui.”, a continuat aceasta.

Citește și: A consumat sau nu alcool Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii „Mireasa”. Vedeta dă cărțile pe față

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel