Motivul pentru care ești NEFERICIT, în funcție de ZODIE. Schimbarea care îți poate transforma viața

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Hello I'm Nik
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Hello I'm Nik

ZODIILE și nefericirea. Schimbarea care le transformă viața

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dacă ești nefericit s-ar putea să fie din cauză că te mulțumești cu o viață pe care nu ți-o dorești. Faci doar ceea ce crezi că ar trebui să faci și nu îți aduce fericirea pe care ți-o dorești în viață. Așadar, nu te mai mulțumi și du-te și trăiește-ți adevărul.

Taur (20 aprilie - 21 mai)

Dacă ești nefericit, ar putea fi din cauză că lași lucrurile pe care nu le poți controla să stea în calea lucrurilor pe care le poți controla. Așadar, lucrează la schimbarea mentalității tale. Fericirea va apărea atâta timp cât te concentrezi pe aspectele pozitive și pe lucrurile pe care le poți schimba și asupra cărora poți lucra.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă ești nefericit, ar putea fi din cauză că ești prea concentrat pe ceea ce cred ceilalți despre tine, încât uiți să te gândești la tine și la viața ta. Nu ai niciun motiv să te îngrijorezi de ceea ce cred ceilalți despre tine, pentru că, sincer, ei sunt ocupați să se gândească la ceea ce gândești tu despre ei. Este timpul să rupi acest ciclu și să te concentrezi din nou pe a fi fericit.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă ești nefericit este probabil pentru că te implici prea mult în viețile altora și îți asumi problemele lor, lăsând-o pe a ta să curgă pe apa sâmbetei. Să-i ajuți pe ceilalți este grozav, dar este timpul să începi să te implici din ce în ce mai puțin în viețile altora, ca să te poți concentra pe a ta.

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ești nefericit, s-ar putea să fie din cauză că nu poți renunța la trecut. Nu poți să renunți la oameni și să accepți că viața lor continuă și fără tine. Este greu, dar trebuie să renunți la asta, pentru a deveni fericit cu locul în care te afli acum. Trebuie să încetezi să te mai agăți de ceva care a dispărut demult.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Dacă te simți efericit, ar putea fi din cauză că îți ții toate emoțiile înăbușite. Este în regulă să recunoști că viața ta nu este perfectă și este în regulă să vorbești despre problemele tale. A vorbi despre ele îți va lua de fapt o greutate uriașă de pe umeri. Nu trebuie să fii puternic tot timpul.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești vreodată nefericit, s-ar putea să fie din cauză că ești în căutarea acceptării din partea unor oameni de care nici măcar nu-ți pasă. Este timpul să renunți la ideea că trebuie să fii plăcut de toată lumea. Unii oameni nu te vor plăcea niciodată și asta este în regulă! Pentru că, probabil, nici ție nu-ți plac toate persoanele din viața ta. Fii recunoscător pentru oamenii din viața ta care țin la tine și la cei la care ții tu, restul nu ar trebui să conteze.

Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie)

Dacă ești vreodată nefericit, este probabil pentru că ești în permanență îngrijorat de opiniile altora și de faptul că ești judecat. Toată lumea are nesiguranțe și defecte, este ceea ce ne face umani și frumoși. Fii sincer cu tine însuți și continuă să fii deschis și sincer - asta va atrage oamenii potriviți în viața ta.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești nefericit, s-ar putea să fie din cauză că trăiești o minciună. Încerci să fii altcineva pentru a-ți face familia, prietenii sau pe altcineva fericit. Te-ai convins  că aceasta este viața pe care ar trebui să o trăiești, dar știi că nu este așa. Începe să faci ceea ce te face fericit. Meriți să fii fericit.

 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă se întâmplă să te simți nefericit, s-ar putea să fie din cauză că ai toate aceste idei mărețe care îți plutesc în cap, dar nu faci nimic cu ele! Să știi de unde sau cum să începi este greu, dar, sincer, trebuie doar să te apuci de treabă. Ai încredere în tine și începe să mergi după ceea ce îți dorești cu adevărat, pentru că dacă nu o faci, vei regreta.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești nefericit, s-ar putea să fie din cauză că nu vrei să dai socoteală nimănui, și totuși o faci. Faci în mod constant lucruri care nu te împlinesc. Iubești libertatea, așa că schimbă-ți stilul de viață pentru a-ți putea recăpăta libertatea. Nu ești niciodată prea bătrân pentru a o lua de la capăt.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă ești nefericit, s-ar putea să fie din cauză că vrei mereu mai mult. Uiți de tot ceea ce ai deja și te uiți constant la ceea ce îți lipsește. Acest lucru este extrem de nesănătos. Ai atât de multe, dar cumva nu le vezi. Așadar, începe să te concentrezi pe ceea ce ai în fața ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel