Motivul pentru care este bine să pui pungi pline cu apă în pantofi. Trebuie să încerci asta!

Sursa foto: unsplash, autor Marcus Lewis
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Marcus Lewis

Majoritatea femeilor iubesc pantofii. Le place mai ales să îi cumpere atunci când sunt la reducere. Uneori, acei pantofi negri la modă care arătau atât de bine în magazin nu sunt foarte confortabili, dar îi cumpără oricum. Iată câteva sfaturi pentru ca pantofii tăi să devină mai comozi. 

Inconfortabil

În medie, femeile dețin 26 de perechi de pantofi. Să recunoaștem, însă, o mare parte dintre aceștia stau probabil în fundul dulapului și nu au mai văzut lumina zilei de mult timp. Se întâmplă deseori să ne întoarcem acasă după cumpărături și să ne dăm seama că acei pantofi pe care i-am cumpărat nu erau atât de confortabili pe cât am crezut (sau sperat) că sunt... Și ce sfârșești prin a face? Îi returnezi și îți cumperi o pereche nouă? Nu e nevoie! Cu acest truc veți putea foarte ușor să vă întindeți pantofii doar un pic mai mult pentru a vă asigura că vi se vor potrivi perfect!

Iată de ce aveți nevoie:

Două pungi cu sistem de închidere
Apă
Un congelator

Iată cum trebuie să procedați:

Umpleți pungile cu apă până la jumătate și puneți-le în pantofi (nu uitați să le închideți mai întâi!). Încercați să împingeți suficient punga în nasul pantofului. Puneți pantofii cu pungile cu apă în ei în congelator și lăsați-i să stea acolo până când apa a înghețat. Apoi, scoateți-i din congelator și lăsați gheața să se dezghețe timp de aproximativ 20 de minute. Pantofii tăi se vor întinde puțin și se vor potrivi mult mai bine decât înainte, potrivit www.tips-and-tricks.co

Cum să cureți pantofii albi acasă fără înălbitor sau detergenți scumpi

Pantofii albi sunt o piesă de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că purtați un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul dumneavoastră. Singurul dezavantaj este să înveți cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare. În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

Metode ușoare de a spăla pantofii cu mâna

Dacă ar exista o modalitate de a vă păstra iubiții pantofi albi imaculați fără substanțe chimice dure, fără o curățătorie chimică sau o mașină de spălat? Credeți-ne, este posibil. Încercați această metodă simplă de a vă curăța pantofii cu articole pe care probabil le aveți deja la îndemână. Următoarele ghiduri pas cu pas vă vor arăta cum să vă ocupați cu ușurință de pantofii.

Înainte de a începe, verificați de două ori din ce sunt confecționați pantofii dvs. albi, studiați instrucțiunile, adunați ingrediente precum oțetul de curățare, bicarbonatul de sodiu și peiile rmagice și apucați-vă de curățat. Pantofii dvs. albi vor arăta ca noi în cel mai scurt timp, potrivit realsimple.com

Poate crezi că este dificil să scoți murdăria de pe pantofii tăi din pânză albă, dar de fapt este destul de simplu.. Iată cum poți curăța pantofii albi cu bicarbonat de sodiu și oțet alb.

Vei avea nevoie de:

Bicarbonat de sodiu
Oțet alb
Apă caldă

Combinați toate materialele

Amestecați încet o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de oțet alb și o cană de apă caldă. Lăsați să se liniștească efervescența înainte de a trece la pasul următor.

Începeți să frecați

Înmoaie o cârpă sau o periuță de dinți curată în pastă și începe să freci murdăria de pe pantofi. Amestecul de bicarbonat de sodiu se va usca destul de repede. După ce ați terminat de frecat, îndepărtați cu peria orice rest de pastă și lăsați pantofii să se usuce la aer.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 iul 2022, 14:01 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience