Motivul pentru care Dani Oțil își sună mama în fiecare zi de când a devenit tătic pentru prima dată: ”La fiecare două ore...”

Data publicării:
Dani Oțil, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, foto Instagram

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care ăși sună mama zilnic. Prezentatorul TV  a devenit tătic pentru prima dată.

Dani Oțil este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru prima dată. Fără dar și poate, viața prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a schimbat complet.

Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii fiecare moment petrecut alături de fiul său. Recent, Dani Oțil le-a povestit fanilor din mediul online că își sună mama zilnic pentru a-și cere scuze față de ea pentru tot ceea ce i-a făcut când era bebeluș, asta deoarece abia acum constată cât de greu e să ai grijă de un copil mic și cât de atent trebuie să fi cu el.

”3 săptămâni cu bebelușul:

O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram bebeluș”, a spus Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

 

 

Ce face Dani Oțil când cel mic începe să plângă

 

Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.

 
Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a-l liniști pe cel mic când începe să plângă. 


„Două săptămâni cu bebelușul: 

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: 

1. Lapte de sân

2. Scutec curat 

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel