Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu vrea să se mute din România. Dezvăluirile designerului: "Sunt mândru că reprezint țara"

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să plece din România.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă și are o viață la care mulți doar visează. Deși călătorește foste des în majoritatea țărilor, celebrul designer a mărturisit că nu ar putea să plece definitiv din țara sa, argumentând că este un patriot desăvârșit. Totodată, Cătălin Botezatu a precizat că își iubește foarte mult țara și se mândrește cu faptul că este român.

Cătălin Botezatu își dorește să rămână în România și să își continue activitatea atât național, cât și internațional.

"Sunt un patriot desăvârșit. Imi iubesc tara, oamenii, poporul și sunt foarte mândru ca reprezint aceasta tara. Ma cunoaște toate lumea ca reprezint România. Am emoții și după 37 de ani de cariera. Dacă nu ai avea emoții, nu ai fi profesionist", a declarat Cătălin Botezatu, în direct la Antena Stars.

 

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Cătălin Botezată dacă urma visul tatălui său

 

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a fost un elev model și a avut doar note mari, în plus tatăl lui și-ar fi dorit ca el să ajungă inginer. Cătălin Botezatu a dezvăluit ce studii are și ce meserie ar fi trebuit să urmeze. 


„Da, am trecut prin toate etapele imbecile, cu treapta întâi, a doua, pe care a trebuit să le iau cu note mari. Am terminat liceul cu 9,90. E adevărat, am fost un tocilar. Am terminat un liceu de matematică-fizică. Am dat admiterea la Energetică, pentru că, fiind înainte de Revoluţie, tatăl meu îşi dorea să plec la Reactorul Nuclear din Canada, să fug efectiv. Aveam nişte relaţii acolo. Asta îşi dorea, să fiu inginer ca şi el”, a declarat Cătălin Botezatu, în urmă cu mai mult timp, pentru Adevărul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel