Motivul pentru care Carmen Harra nu are iubit la vârsta de 66 de ani. I-a prevestit moartea în urmă cu mulți ani

Data publicării:
Carmen Harra, captura foto Pro TV
Descriere foto: Carmen Harra, captura foto Pro TV

Carmen Harra a dezvăluit motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după moartea soțului.

Carmen Harra a devenit văduvă, în urmă cu zece ani, când soțul ei a decedat, ei, lucru pe care l-a prevăzut chiar de la căsătorie. În vârstă de 66 de ani, celebra prezicătoare a decis să nu-și mai refacă viața, mai ales că, darul său și viziunile nu au ajutat-o în viața sentimentală.  Aceasta a mărturisit că nu își dorește o relație pasageră, ci una de lungă durată.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a spus Carmen Harra, potritiv wowbiz.ro

 

Carmen Harra s-a căsătorit cu Virgil Nicodivi, însă a știut de la bun început că acesta nu va prinde vârsta de 60 de ani și va muri. Bărbatul a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni.

”L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani.

În 2001, înainte de a murit, eu i-am spus, ”Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”.(…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba”, mărturisea Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel