Motivul pentru care Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga. Care era dorința regretatei artiste

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga, pentru a îndeplini ultima dorință a soției sale. 

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu aproape 8 luni de zile, dar durerea a rămas la fel de mare pentru familia regretatei artiste. 


Cel mai mare regret cu care a rămas Aurel Pădureanu este că nu a putut respecta dorința soției sale. Cornelia Catanga nu voia să fie înmormântată direct în pământ, dar din cauza restricțiilor impuse la acea vreme de către autorități, Aurel Pădureanu nu a putut face acest lucru. 


Soțul regretatei Cornelia Catanga cere acum deshumarea artistei pentru a putea face un cavou. Aurel Pădureanu este sfâșiat de durere și nu poate trece peste această dorință pe care a avut-o soția lui înainte de moarte. 


”Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug…să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema. Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci. Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ. Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

 

Cornelia Catanga s-a stins din viață în luna martie a acestui an în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Cel mai mare regret al lui Aurel Pădureanu este că și-a dus soția la spital și a putut să își rămas bun de la ea așa cum s-ar fi cuvenit. 


„A venit în visul meu și a zis să am grijă de Alexandru, să-l ajut sa slăbească, ca a cam luat proporții. Ma doare și îmi pare rău că am dus-o la spital. As fi pupat-o o ora, sa ii sărut mana, sa ne luam la revedere. Trăim mereu cu părerea asta de rau", a mărturisit Aurel Pădureanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel