Motivul pentru care Andreea Bănică poartă sutien când doarme. Dezvăluirile artistei: "Mi-au spus că trebuie..."

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, sursa instagram

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care poartă sutien chiar și atunci când doarme.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru vocea ei, dar și pentru sinceritatea de care dă dovadă. La 43 de ani, artista este deținătoarea unui corp aproape perfect. Deși are două nașteri, Andreea Bănică a reușit să se mențină în cea mai bună formă a ei. Cu toate astea, cântăreața se confruntă cu o problemă. Mai exact, medicii i-au recomandat să poarte sutien chiar și atunci când doarme, deși nu este adepta lor.

„Am sâni, dar am și 43 de ani, și mă gândesc că mai târziu nu vor mai sta chiar așa. Nici acum nu mai stau cum stăteau în tinerețe, cum stăteau înainte să am copii.

Pielea nu mai e fermă, ori cât sport ai face, nu are cum să îi țină în aceeași formă. Și de asta port și sutiene.

Eu care nu purtam și nu îmi plac, nu sunt adepta lor, trebuie să port pentru că, mergând pe la tot felul de cabinete, mi-au spus că trebuie să port sutien non-stop și când dorm. Groaznic!”, a zis ea pentru Ciao.

 

Ce spune Andreea Bănică despre operațiile estetice

Artista a mărturisit că și-ar dori să își pună implant mamar, dar îi este prea frică de bisturiu. Totodată, aceasta a precizat că a reușit cu greu să facă o septoplastie, care ține totuși de sănătate și trebuia făcută cât mai urgent.

„Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie…După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința.”, a adăugat ea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel